Πακέτα Ηλεκτρονικών τσιγάρων

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ  Υπάρχουν 38 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

Με ενσωματωμένη μπαταρία

Ηλεκτρονικά τσιγάρα με ενσωματωμένη μπαταρία.

Με αποσπώμενη μπαταρία

Ηλεκτρονικά τσιγάρα με αποσπώμενη μπαταρία (18650 / 26650).

ανά σελίδα
30,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ήρθε το νέο pod από την Voopoo, Argus AIR!! Πρόκειται για ένα ευέλικτο σύστημα Pod που συνδυάζει εξαιρετικά τον εντυπωσιακό σχεδιασμό με τις δυνατές αποδόσεις. Η συσκευή τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταριά 900mah και έχει μέγιστη ισχύ 25 Watts. Φορτίζει μέσω της θύρας φόρτισης τύπου-C και το μέγιστο ρεύμα φόρτισης μπορεί να φτάσει έως και 2Α.

19,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Aspire Minican+ είναι μία συσκευή που θα σε συνοδεύσει παντού, στην παραλία, στο γραφείο ή στην βραδινή σου έξοδο. Το Aspire Minican σχεδιάστηκε ώστε να σε βοηθήσει απλά και οικονομικά να ξεκινήσεις το άτμισμα. Μικρό σε μέγεθος, ελαφρύ, αυτόματο, οικονομικό με αποδόσεις που θα συζητηθούν.

24,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το SKY SOLO είναι το ιδανικό κιτ εκκίνησης για αρχάριους - με μόνο ένα κουμπί για να ξεκινήσετε. 

19,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Minifit Pod αναβαθμίστηκε και έγινε Minifit MAX. Διαθέτει μεγαλύτερης χωρητικότητα μπαταρία 650mah, ενώ η διαφορά μεγέθους μεταξύ Minifit και Minifit Max είναι μόλις 3 εκατοστά.  σχεδιασμός της συσκευής παραμένει ίδιος με μια μικρή διαφορά στο μέγεθος της μπαταρίας. 

30,00 €
0 Σχόλιο(α)

To  Eleaf Pico Compaq είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο τύπου pod, με μοναδικό σχεδιασμό και υλικά υψηλής ποιότητας. Δεχεται μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται), έχει μέγιστη ισχύ 60 Watt και χωρητικότητα υγρού 2.0ml. Φορτίζει με καλώδιο USB type-C και έχει αντιστάσεις 0.4ohm (20-30Watt).

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

 Το Aspire Minican σχεδιάστηκε ώστε να σε βοηθήσει απλά και οικονομικά να ξεκινήσεις το άτμισμα.  Είναι τύπου Pod, με χωρητικότητα υγρού 2ml, επαναφορτιζομενη μπαταρία που φορτίζει με καλώδιο Micro USB, βάρος 23γραμ. και ανταλλακτικές αντιστασεις 1,2 ohm.

16,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Penny είναι ένα έτοιμο προς χρήση βαπεπέ CBD μιας χρήσης. Δεν απαιτείται φόρτωση, ούτε πλήρωση του ηλεκτρονικού υγρού CBD, μόνο vape.

7,99 €
0 Σχόλιο(α)

Προγεμισμένη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου μίας χρήσης με υγρό αναπλήρωσης SMOOTH TOBACCO της DINNER LADY.Ισοδύναμο με 20 τσιγάρα.Προγεμισμένο με 1,2ml υγρό αναπλήρωσης.Η συσκευασία περιέχει 1 συσκευή.

7,99 €
0 Σχόλιο(α)

Προγεμισμένη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου μίας χρήσης με υγρό αναπλήρωσης PINK BERRY της DINNER LADY.Ισοδύναμο με 20 τσιγάρα.Προγεμισμένο με 1,2ml υγρό αναπλήρωσης.Η συσκευασία περιέχει 1 συσκευή.

7,99 €
0 Σχόλιο(α)

Προγεμισμένη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου μίας χρήσης με υγρό αναπλήρωσης LEMON TART της DINNER LADY.Ισοδύναμο με 20 τσιγάρα.Προγεμισμένο με 1,2ml υγρό αναπλήρωσης.Η συσκευασία περιέχει 1 συσκευή.

Προβάλλονται 1 - 12 από 38 αντικείμενα