Μπαταριοθήκες ρυθμιζόμενης τάσης και επισκευάσιμοι ατμοποιητές.

MODS - ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟΙ  Υπάρχουν 41 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

Mods

Mods μεταβαλλώμενης τάσης

Επισκευάσιμοι

Επισκευάσιμοι ατμοποιητές RTA - RDA - RDTA

ανά σελίδα
47,00 €
0 Σχόλιο(α)

O Ares είναι ο νέος επισκευάσιμος ατμοποιητής από την G-taste.Έχει διάμετρο 30mm, χωρητικότητα 10ml και δυνατότηταστησίματος με διπλή ή τριπλή αντίσταση.

44,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Precisio MTL RTA είναι ένας επισκευάσιμος τσιγαρίσιος (σφιχτή τζούρα) ατμοποιητής που παρέχει εξαιρετικά ακριβή έλεγχο ροής αέρα και φοβερή απόδοση γεύσης. Έχει χωρητικότητα 2.7ml και διάμετρο 22mm.

45,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το  THOR 200W box mod είναι ένα εργονομικό μοντάκι που τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες 18650 (δεν περιλαμβάνονται), έχει μέγιστη ισχύ 200 Watt και οθόνη OLED 0.96 inch.

39,00 €
0 Σχόλιο(α)

O Profile Unity RTA σχεδιάστηκε από τους Wotofo, Mrjustright1 και The Vapor Chronicles. Είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού διαφορετικών ατμιστικών αντιλήψεων. Αυτός ο meshάτος επισκευάσιμος ατμοποιητής σου εγγυάται την καλύτερη απόδοση γεύσης!

65,00 €
0 Σχόλιο(α)

O DotMTL ήρθε για να σας μαγέψει, με την μοναδική τσιγαρίσια τζούρα που προσφέρει, το εύκολο στήσιμο και τον υπερπολυτελή σχεδιασμό του! Έχει διάμετρο 22mm και επιχρύσωμα 24Κ.

30,00 €
0 Σχόλιο(α)

O Fresia από την Damn Vape είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής 22mm, μοναδικός στο είδος του, αφού προσφέρεται τόσο για MTL όσο και για DTL άτμισμα! Η χωρητικότητά του είναι 2ml/3.5ml. Η αναπλήρωση υγρού γίνεται εύκολα με ξεβίδωμα του top cap. 

73,00 €
0 Σχόλιο(α)

O Reload S RDA ήρθε για να σας εντυπωσιάσει! Είναι ένας dripper μονής αντίστασης, διαμέτρου 24mm, με διπλή ρυθμιζόμενη ροή αέρα που ενισχύει τη γεύση και ελαχιστοποιεί τις διαρροές. Διαθέτει επιχρυσωμένες βίδες 24Κ και επαφές για μέγιστη αγωγιμότητα, καθώς και bf pin.

35,00 €
0 Σχόλιο(α)

H OFRF μας παρουσιάζει τον GEAR RTA, με διάμετρο 24mm, ο οποίος έχει σχεδιαστεί με βάση την τέλεια απόδοση γεύσης! Το deck του είναι εύκολο να στηθεί ακόμα και από τον πιο αρχάριο χρήστη και το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα δύο επιστόμια, αποτρέπει τη υπερθέρμανσή τους.

37,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Solomon 3 RTA απο την Kaees είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής με διάμετρο 25mm, και χωρητικότητα υγρού 5,5ml. Στήνεται πολύ εύκολα και γεμίζει από πάνω.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

H Oumier μας φέρνει τον Wasp Nano RΤΑ! Ένα μικρό επισκευάσιμο, διαμέτρου 23mm, με 2ml χωρητικότητα υγρού, και ντεκ για εύκολο στήσιμο! Θα τον αγαπήσετε!

55,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Ronin X2 RDA έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά απλός στη χρήση του, με deck εύκολο στο στήσιμο μικρών και μεγάλων αντιστάσεων. Έχει διάμετρο 24mm και διαθέτει επιχρυσωμένες επαφές για μεγιστοποίηση της αγωγιμότητας, καθώς και σύστημα εισόδου αέρα Cyclops, το οποίο δίνει τέλεια γεύση και ποσότητα ατμού. 

75,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο US1 v2 κατασκευάζεται από την Trinity Glass Hardware, έχει κομψό σχεδιασμό, συνδυάζοντας ιδανικά το μέταλλο και το γυαλί, προσφέροντας έτσι μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Η διάμετρός του είναι 24mm και το deck του αρκετά ευρύχωρο για μεγάλες αντιστάσεις. Τέλος, διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενη ροή αέρα, ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει μεταλλική και γυάλινη καμπάνα,...

Προβάλλονται 1 - 12 από 41 αντικείμενα