Υγρά αναπλήσωσης μεγάλων εταιρειών, νικοτινούχα και μη, βάσεις και αρώματα.

ΥΓΡΑ  Υπάρχουν 330 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανά σελίδα
15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Βουτήξτε σε μια μοναδική γεύση και ζήστε μια εμπειρία που όμοια της δεν έχετε ξαναζήσει, αυτό είναι το Loaded Lemon! Νιώστε το φρέσκο ​​και ζουμερό λεμόνι μέσα σε ένα πλούσιο και γλυκό ντόνατ.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Αυτή είναι μια τούρτα γενεθλίων που δεν χρειάζεται να μοιραστείτε! Θα ξετρελαθείτε με την καλύτερη τούρτα γενεθλίων που γευτήκατε ποτέ! Η ήπια βανίλια συνδυάζεται με την κρέμα βουτύρου, καλύπτοντας ένα απαλό και γλυκό παντεσπάνι.

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σκούρα, δυνατά τσιγαρίσια αμερικάνικα καπνά του Νότου με νότες από καρυδόψιχα. Προσοχή: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι έτοιμο για χρήση. Πρέπει να αραιωθεί με βάση ηλεκτρονικού τσιγάρου. Προτεινόμενη αναλογία 30PG / 70VG.

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η βελούδινη οικογένεια της Lacrema μεγαλώνει και καλωσορίζει το νέο της μέλος! Η πουτίγκα που όλοι αγαπήσαμε σε μια νέα έκδοση με κρεμώδη και ζουμερά πεπόνια.

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μια νέα εκδοχή του πιο παραδοσιακού καπνικού αρώματος, του RY4, που έχει συνοδεύσει αμέτρητες στιγμές καπνικής απόλαυσης! Σε αυτήν την υλοποίηση πλαισιώνεται από φιστίκια Αιγίνης και μια πλούσια ζαχαρωμένη καραμέλα.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Η Steam City Liquids σας παρουσιάζει το ιερό δισκοπότηρο της. Σιροπιασμένες γλυκές, ώριμες και φρέσκες φράουλες τυλιγμένες σε λεπτές στρώσεις παχύρευστης κρέμας βανίλιας με τελικό αποτέλεσμα την απόλυτη απόλαυση!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα υγρό άτμισης με γεύση πραλίνας φουντουκιού είναι μια από τις πιο λαχταριστές εμπειρίες που θα βιώσετε. Συνδυασμός πραλίνας, κρέμας και σοκολατένιου cake με ξηρούς καρπούς που θα σας αφήσει μια επιγευση μοναδική που μόνο η Steam City Liquids μπορεί να δημιουργήσει!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Το Apple Grape είναι ένα απολαυστικό υγρό με πράσινα και κόκκινα μήλα σε συνδυασμό με την ποικιλία του σταφυλιού μοσχάτο που όταν το δοκιμάσετε θα γίνετε λάτρεις του ζουμερού περιεχομένου του.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Η Steam City Liquids θέλοντας να γιορτάσει μαζί σας την επιτυχία της, τη χρόνια που φεύγει, σας παρουσιάζει με εορταστική διάθεση την νέα της δημιουργία, το 2023! Μια αρωματική και κρεμώδη γεύση καφέ με νότα πλούσιας και λείας καραμέλας που λιώνει τέλεια κάθε στιγμή που απολαμβάνετε τον ατμό !

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μια ιδιαίτερη γεύση με κύριο χαρακτηριστικό τον καπνό πίπας, ενώ ανάλαφρη κρέμα custard και λίγο φουντούκι προσθέτουν γλυκές νότες απόλαυσης. Διατίθεται σε αυθεντικό Chubby Gorilla μπουκαλάκι και περιέχει 20ml αρώματος. Προσοχή: Δεν είναι έτοιμη για χρήση. Πρέπει να προστεθεί βάση νικοτινούχα ή μή.

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μία απλή αλλά άριστα εκτελεσμένη συνταγή, που έχει σκοπό να σας προσφέρει την αγνή γεύση και αίσθηση του καπνού Virginia, στην πιο καθαρή μορφή της. Διατίθεται σε αυθεντικό Chubby Gorilla μπουκαλάκι και περιέχει 20ml αρώματος. Προσοχή: Δεν είναι έτοιμη για χρήση. Πρέπει να προστεθεί βάση νικοτινούχα ή μή.

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ώριμη μπανάνα και γευστικό φιστίκι συνοδεύουν ιδανικά το καπνικό στοιχείο, με το αποτέλεσμα να είναι η τέλεια συντροφιά για το καθημερινό άτμισμα σας. . Διατίθεται σε αυθεντικό Chubby Gorilla μπουκαλάκι και περιέχει 20ml αρώματος. Προσοχή: Δεν είναι έτοιμη για χρήση. Πρέπει να προστεθεί βάση νικοτινούχα ή μή.

Προβάλλονται 109 - 120 από 330 αντικείμενα