Υγρά αναπλήσωσης μεγάλων εταιρειών, νικοτινούχα και μη, βάσεις και αρώματα.

ΥΓΡΑ  Υπάρχουν 330 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανά σελίδα
10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μια εκρηκτική ζουμερή γεύση από ανανά που αναμειγνύεται με πινελιές ώριμου μάνγκο και παπάγιας για να δημιουργήσει έναν φανταστικό συνδυασμό.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Συνδυασμός γλυκού πεπονιού και καραμέλας από ακτινίδιο, μια έκρηξη γεύσης!

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το παγωμένο σμέουρο, το μαύρο μούρο και το βατόμουρο σας δίνουν αυτή την πικάντικη και γλυκιά γεύση που ισορροπεί όλες τις νότες σε τέλεια αρμονία για μια γεύση που είναι πραγματικά αναζωογονητική!

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Zαχαρωμένες Φράουλες με την οξύτητα του ακτινιδίου με παγωμένη επίγευση!

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ώριμες, γλυκές μπανάνες με γεμάτη φρουτώδη γεύση με παγωμένη επίγευση.

14,90 €
0 Σχόλιο(α)

Κομμάτια μπισκότων αμυγδάλου και βανίλιας που συνδυάζονται ιδανικά με τρεις τύπους καπνού. 

14,90 €
0 Σχόλιο(α)

Μια υπέροχη μυρωδιά φρέσκων, ζουμερών, αχλαδιών, συνοδευόμενη από μαλακή κρέμα και μπισκότα graham crackers. Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι για να αγκαλιάσω το σούρουπο άλλη μια φορά.

14,90 €
0 Σχόλιο(α)

Ο πρωινός ήλιος ρίχνει το φως του στα βουνά. Ήρθε η ώρα να απολαύσω τον καφέ μου στη βεράντα μαζί με το Dawn, το ιδανικό πρωινό υγρό. Μια γεύση αυθεντικού granola από μπισκότα και δημητριακά με μέλι, καλυμμένο με μια ποικιλία από νόστιμα μούρα.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Κλείστε τα μάτια, χαλαρώστε και οραματιστείτε δύο μπάλες ολόφρεσκου σπιτικού παγωτού με υπέροχη γεύση βανίλια. Διατίθεται σε αυθεντικό Chubby Gorilla μπουκαλάκι και περιέχει 20ml αρώματος.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ολόκληρη η απόλαυση από τον καπνό ενός premium ναργιλέ, τώρα στον ατμό σας!  Λαχταριστή γεύση κόκκινου και πράσινου μήλου μαζί με μια διακριτική αίσθηση δροσιάς, χαλαρώνει και ταξιδεύει το μυαλό.

Προβάλλονται 49 - 60 από 330 αντικείμενα