Έτοιμα υγρά

Έτοιμα υγρά αναπλήρωσης από πιστοποιημένες εταιρίες παραγωγής.

Έτοιμα υγρά  Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

Atmos Lab

Η Atmos Lab είναι μια εταιρεία που παράγει ELIQUID υψηλής ποιότητας, με εργαστήριο που έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2008.

Atmos Lab ιδρύθηκε το 2011 και είχε γίνει πολύ γνωστή για την άριστη ποιότητα των eliquids και DIY βάσεις και γεύσεις. Χρησιμοποιώντας μόνο την καλύτερη ποιότητα των πρώτων υλών, όλα τα προϊόντα είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και ποιοτικούς ελέγχους. 

Lamda

Η Lamda εισάγει και χρησιμοποιεί πρώτες ύλες για όλα τα υγρά και αρώματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου από εταιρίες με εγνωσμένη αξία και πορεία στο χώρο.

  • Η νικοτίνη προέρχεται από ειδική παραγγελία και βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών στο εργοστάσιο της εταιρείας Alchem. Παραδίδεται απευθείας στην εταιρεία χωρίς διαμεσολάβηση τρίτων (μεταπωλητών, κτλ)
  • Οι μηδενικές βάσεις προέρχονται από τις εταιρείες Basf και Merck και τηρούν όλες τις προδιαγραφές συμβατότητας για την κατασκευή υγρών αναπλήρωσης
  • Τα αρώματα προέρχονται από τις εταιρείες TPA (The Perfumer’s Apprentice), Capela Flavor Drops, Flavor West, Flavourart καθώς και από την εταιρεία Givaudan

Η παραγωγή των βάσεων, των αρωμάτων και των υγρών αναπλήρωσης γίνεται στο εργαστήριο της Labs Entropy ΙΚΕ.

The Mamasan

Τα υγρά αναπλήρωσης "Τhe Mamasan" παράγονται στις ΗΠΑ, με σύσταση 70% VG και 30% PG.

Δεν περιέχουν νικοτίνη και διατίθενται σε γυάλινο μπουκάλι 60ml.

ανά σελίδα
6,20 €
0 Σχόλιο(α)

Άρωμα καπνού με γλυκιές νότες που θα σας ξετρελάνει. Ατμίστε BEBECA και απολαύστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο για πάντα.

6,20 €
0 Σχόλιο(α)

Καπνικό υγρό από την AtmosLab, με χαρακτηριστικές αρωματικές νότες που ενθουσιάζουν τον ατμιστή που αναζητά ένα αυθεντικό καπνικό ατμιστικό υγρό.

Προβάλλονται 1 - 12 από 14 αντικείμενα