Ατμοποιητές του εμπορίου με έτοιμες ανταλλακτικές αντιστάσεις.

Ατμοποιητές  Υπάρχουν 25 προϊόντα.

ανά σελίδα
38,00 €
0 Σχόλιο(α)

O TFV8 Big Baby είναι η μεγαλύτερη έκδοση του ΤFV8 Baby. Είναι συμβατός με δύο νέες κεφαλές, τις: V8 Baby-X4 Core, V8 Baby-T6 Core όπως επίσης και με την V8 Baby RBA (επισκευάσιμη). Επίσης διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα υγρού που φτάνει τα 5ml, γεγονός που σας βοηθάει να ατμίζετε περισσότερες ώρες.

29,00 €
0 Σχόλιο(α)

H SMOK έρχεται με τον νέο ατμοποιητή TFV8-X Baby tank με καινούριο σχεδιασμό στη δομή και την αντίστασή του. Το κλασσικό περιστρεφόμενο καπάκι κάνει το γέμισα παιχνιδάκι χωρίς διαρροές. Αυτός ο ατμοποιητής θα σας προσφέρει μία νέα ατμιστική εμπειρία με πολύ ατμό, πλούσια γεύση και ομαλή ροή αέρα με ευχάριστο ήχο.

35,00 €
0 Σχόλιο(α)

O UWell Crown III sub ohm tank είναι η νεότερη έκδοση του γνωστού UWell Crown Tank. Διαθέτει χωρητικότητα 5ml, γεμίζει από πάνω και έχει αντιστάσεις νέας τεχνολογίας κάτω του ohm που συνδυάζουν μεγάλη παραγωγή ατμού και υψηλή απόδοση γεύσης. Η ρύθμιση αέρα του Crown 3 βρίσκεται στη βάση του και έχει τρία επίπεδα, παρέχοντας καλή ψύξη στον ατμοποιητή.

40,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Aspire Athos Subohm Tank είναι μια πρωτοποριακή δεξαμενή sub ohm με διάμετρο 25mm και χωρητικότητα 4ml υγρού αναπλήρωσης.

40,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το νέο τανκ από την iJoy έφτασε για να καλύψει τους απαιτητικούς ατμιστές! Ο Exo XL βασίζεται στον Limitless XL, περισσότερη χωρητικότητα σε υγρό, 26 χιλιοστά διάμετρο και μπορεί να αντέξει μέχρι και 215W.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο νέος ατμοποιητής Smoktech από ανοξείδωτο ατσάλι υιοθετεί την τεχνολογία κατά των διαρροών, όπου  η αναπλήρωση του υγρού επιτυγχάνονται από το πάνω μέρος.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

H Aspire παρουσιάζει τον K3, έναν οικονομικό βολικό ατμοποιητή που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

40,00 € 49,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο καινούργιος ατμοποιητής της Smok TFV12 είναι άνευ προηγουμένου ισχυρός και άγριος με 27mm διάμετρο της καμινάδας του και με μεγαλύτερες αντιστάσεις για περισσότερη παραγωγή ατμού και καλύτερη γεύση.

29,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η νέα έκδοση του θρυλικού ατμοποιητή Nautilus από την Aspire με όνομα Nautilus 2 είναι εδώ! Έχει άψογο σχεδιασμό κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί Pyrex.

Προβάλλονται 1 - 12 από 25 αντικείμενα