Ατμοποιητές του εμπορίου με έτοιμες ανταλλακτικές αντιστάσεις.

Ατμοποιητές  Υπάρχουν 20 προϊόντα.

ανά σελίδα
35,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Horizon Falcon Resin είναι ένας πολλά υποσχόμενος ατμοποιητής, διαμέτρου 25mm και χωρητικότητα υγρού 5-7ml. Έχει μοναδικό design και δεχεται τις διάσημες αντιστάσεις με mesh που απογειώνουν τη γεύση χωρίς να χάνουν το ντουμάνι!!!

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Citrine 24 είναι ένας ατμοποιητής διαμέτρου 24mm, με τάνκ και ανταλλακτικές αντιστάσεις 0,17Ω. Αν και είναι κατασκευασμένο απο PC, είναι πολύ ανθεκτικό και βγάζει μεγάλη ποσότητα ατμού σε συνδυασμό με μοναδική γεύση! Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από έναν μεταλλικό ατμοποιητή υψηλότερου κόστους.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο νέος ατμοποιητής της Smoktech TFV Mini V2 σε EU edition.  Με διάμετρο  25,4mm, χωρητικότητα υγρού 2ml και σπέιρωμα 510.

35,00 €
0 Σχόλιο(α)

O Hellbeast από την Hellvape είναι ένας ατμοποιητής κατασκευάσμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί, έχει διάμετρο 24mm και χωρητικότητα σε υγρό 4,5ml. Είναι συμβατός με τις Smok Baby beast coils, Vaporesso GT Coils και Nautilus V2 Coil. Επίσης διαθέτει ρυθμιζόμενη ροή αέρα και γέμισμα από πάνω για μεγαλύτερη ευκολία! Μια εξαιρετική επιλογή για όλους!!

35,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Aspire μας φέρνει τον ανανεωμένο και κομψό Nautilus 2S ατμοποιητής χωρητικότητας 2ml υγρού αναπλήρωσης, με στρογγυλεμένες άκρες, εξοπλισμένος με μια κεφαλή BVC 0.4ohm και με μια κεφαλή BVC 1.8ohm. Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται από το πάνω μέρος. Μπορείτε να εναλλάσσετε τις κεφαλές με άλλες κεφαλές Nautilus για να φέρετε τις ατμιστικές προτιμήσεις σας...

32,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένας νέος MTL ατμοποιητής ήρθε για να εντυπωσιάσει με την απόδοση του! Ο WHIRL Tank της UWELL σίγουρα θα σας κερδίσει με την υψηλή ποιότητα γεύσης καθώς και με την ευκολία του στο γέμισμα και στην αλλαγή αντίστασης! 

39,00 €
0 Σχόλιο(α)

O FreeMax Mesh Pro Sub Ohm Tank είναι ο πρωτος ατμοποιητής στον κόσμο με διπλες και τριπλες αντιστασεις mesh.                         

33,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ισως ο καλυτερος ατμοποιητης με meshαντιστασεις στην αγορα!

29,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο ατμοποιητής Zenith Innokin 2ml Tank είναι μια συνεργασία των Phil Busardo, του Δημήτρη Αγραφιώτη και της Innokin. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας εύκολος “τσιγαρίσιος” (MTL) ατμοποιητής με ανταλλακτικές κεφαλές.

Προβάλλονται 1 - 12 από 20 αντικείμενα