Ατμοποιητές του εμπορίου με έτοιμες ανταλλακτικές αντιστάσεις.

Ατμοποιητές  Υπάρχουν 27 προϊόντα.

ανά σελίδα
35,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Aspire μας φέρνει τον ανανεωμένο και κομψό Nautilus 2S ατμοποιητής χωρητικότητας 2ml υγρού αναπλήρωσης, με στρογγυλεμένες άκρες, εξοπλισμένος με μια κεφαλή BVC 0.4ohm και με μια κεφαλή BVC 1.8ohm. Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται από το πάνω μέρος. Μπορείτε να εναλλάσσετε τις κεφαλές με άλλες κεφαλές Nautilus για να φέρετε τις ατμιστικές προτιμήσεις σας...

32,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένας νέος MTL ατμοποιητής ήρθε για να εντυπωσιάσει με την απόδοση του! Ο WHIRL Tank της UWELL σίγουρα θα σας κερδίσει με την υψηλή ποιότητα γεύσης καθώς και με την ευκολία του στο γέμισμα και στην αλλαγή αντίστασης! 

37,00 €
0 Σχόλιο(α)

O FreeMax Mesh Pro Sub Ohm Tank είναι ο πρωτος ατμοποιητής στον κόσμο με διπλες και τριπλες αντιστασεις mesh.                         

33,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ισως ο καλυτερος ατμοποιητης με meshαντιστασεις στην αγορα!

39,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Smok TFV 12 Prince είναι το "μωρό" του πανίσχυρου ατμοποιητή Cloud Beast King. Αν και πολύ δυνατός, είναι ιδανικός για ολοήμερη χρήση. Δέχεται τριών διαφορετικών ειδών αντιστάσεις (Q4, X6 & T10) και βγαζει υπεροχη γεύση σε συνδυασμό με πολύ ατμό! Η χωρητικότητα του είναι μέχρι 8ml! Διατίθεται σε πολλά χρώματα.

29,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο ατμοποιητής Zenith Innokin 2ml Tank είναι μια συνεργασία των Phil Busardo, του Δημήτρη Αγραφιώτη και της Innokin. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας εύκολος “τσιγαρίσιος” (MTL) ατμοποιητής με ανταλλακτικές κεφαλές.

38,00 €
0 Σχόλιο(α)

O TFV8 Big Baby είναι η μεγαλύτερη έκδοση του ΤFV8 Baby. Είναι συμβατός με δύο νέες κεφαλές, τις: V8 Baby-X4 Core, V8 Baby-T6 Core όπως επίσης και με την V8 Baby RBA (επισκευάσιμη). Επίσης διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα υγρού που φτάνει τα 5ml, γεγονός που σας βοηθάει να ατμίζετε περισσότερες ώρες.

29,00 €
0 Σχόλιο(α)

H SMOK έρχεται με τον νέο ατμοποιητή TFV8-X Baby tank με καινούριο σχεδιασμό στη δομή και την αντίστασή του. Το κλασσικό περιστρεφόμενο καπάκι κάνει το γέμισα παιχνιδάκι χωρίς διαρροές. Αυτός ο ατμοποιητής θα σας προσφέρει μία νέα ατμιστική εμπειρία με πολύ ατμό, πλούσια γεύση και ομαλή ροή αέρα με ευχάριστο ήχο.

35,00 €
0 Σχόλιο(α)

O UWell Crown III sub ohm tank είναι η νεότερη έκδοση του γνωστού UWell Crown Tank. Διαθέτει χωρητικότητα 5ml, γεμίζει από πάνω και έχει αντιστάσεις νέας τεχνολογίας κάτω του ohm που συνδυάζουν μεγάλη παραγωγή ατμού και υψηλή απόδοση γεύσης. Η ρύθμιση αέρα του Crown 3 βρίσκεται στη βάση του και έχει τρία επίπεδα, παρέχοντας καλή ψύξη στον ατμοποιητή.

Προβάλλονται 1 - 12 από 27 αντικείμενα