Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή ASPIRE

Aspire

ανά σελίδα
12,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Aspire μας παρουσιάζει την νέα έκδοση του αγαπημένου Minican Pod Kit. Είναι μικρό και ελαφρύ με μοντερνο σχειδασμό. Τροφοδοτείται από ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 400mAh και η φόρτιση του γίνεται μέσω θύρας USB Type-C.

3,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η μετάβαση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο γίνεται πιο εύκολη από ποτέ! Ειδικά φίλτρα χαρτιού που προσομοιάζουν πλήρως την αίσθηση του τσιγάρου.Η συσκευασία περιέχει 10 τεμάχια.

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Aspire δημιούργησε ένα νέο Mesh Coil με ωμική αντίσταση 0.7ohm, σχεδιασμένο για: Aspire Nautilus XS Aspire Tigon Aspire Tigon AIO Kit Aspire Nautilus X PockeX Pocket AIO

19,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Aspire Minican+ είναι μία συσκευή που θα σε συνοδεύσει παντού, στην παραλία, στο γραφείο ή στην βραδινή σου έξοδο. Το Aspire Minican σχεδιάστηκε ώστε να σε βοηθήσει απλά και οικονομικά να ξεκινήσεις το άτμισμα. Μικρό σε μέγεθος, ελαφρύ, αυτόματο, οικονομικό με αποδόσεις που θα συζητηθούν.

30,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η συνεργασία δύο εταιρειών μύθων Aspire και Taifun παρουσιάζουν το κορυφαίο mouth-to-lung tank σύστημα, το NAUTILUS GT.

23,90 €
0 Σχόλιο(α)

Ήρθε η τρίτη γεννιά του αγαπημένου Nautilus. O Aspire Nautilus 3 λοιπον, διαθέτει χωρητικότητα 2ml υγρού αναπλήρωσης, αναπλήρωση υγρού άνω μέρους με συρόμενο καπάκι, εύκολη αλλαγή αντίστασης και σύστημα ρύθμισης ροής αέρα με επτά διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης! Χρησιμοπιεί τις ιδιες αντιστασεις με τις προηγούμενες εκδόσεις.

3,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ανταλλακτικά Pod χωρητικότητας 3ml για το ηλεκτρονικό τσιγάρο Aspire Minican και Minican 2 με αντίσταση 1,0ohm Kanthal Mesh. * Η τιμή αφορά στο ένα τεμάχιο

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

 Το Aspire Minican σχεδιάστηκε ώστε να σε βοηθήσει απλά και οικονομικά να ξεκινήσεις το άτμισμα.  Είναι τύπου Pod, με χωρητικότητα υγρού 2ml, επαναφορτιζομενη μπαταρία που φορτίζει με καλώδιο Micro USB, βάρος 23γραμ. και ανταλλακτικές αντιστασεις 1,2 ohm.

17,00 €
0 Σχόλιο(α)

Με ένα κομψό σχέδιο και ένα φίλτρο, το Vilter Pod Kit μιμείται τις αισθήσεις ενός συμβατικού τσιγάρου.

Προβάλλονται 1 - 12 από 32 αντικείμενα