Flavor Shots  Υπάρχουν 284 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

Νέφαλο

Τα flavor shots "Νεφαλο" είναι μία σειρά ατμιστικών υγρών που συσκευάζονται για την κρητική εταιρία We-Cig, η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης. Χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και παράγει γευστικούς συνδυασμούς εμπνευσμένους από την κρητική κουλτούρα. Μία σειρά αρωμάτων που επιμένει Ελληνικά ακόμα και στο όνομα της!

Bombo

Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήρια δύναμη τους και που ζητούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την επιχείρησή τους ως κατασκευαστές υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα. Αυτό το πιστοποιητικό είναι εγγυητής της ολοκληρωμένης διαχείρισης των διαδικασιών της εταιρείας, με 100% εγγύηση για την αμφίδρομη ιχνηλασιμότητα, τα πρωτόκολλα κατασκευής και τον ποιοτικό έλεγχο τόσο των πρώτων υλών όσο και των τελικών προϊόντων.

Twelve Monkeys

Mία διεθνής εταιρία-σταθμός στον χώρο των ποιοτικών γεύσεων, η Twelve Monkeys Vapor Co από τον Καναδά, λανσάρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε 120ml Shake and Vape!

Εξι μοναδικές γεύσεις με συνδυασμούς φρούτων, ανάμεσά τους και πολυβραβευμένες συνταγές (Kanzi) είναι διαθέσιμες για να υποδεχτούμε με τον καλύτερο τρόπο τις μέρες γεμάτες λιακάδα εν όψει!

ID

ID liquids 60ml

Dejavu

Μια ελληνική σειρά υγρών που παρασκευάζεται από την Flavourist Laboratories International E.E.

ΦPhilotimo

Η Ελληνική εταιρεία Philotimo χρησιμοποιεί το γράμμα Φ για να υποδηλώσει την αρμονία γεύσεών της και για να φέρει στον Ελληνικό ατμιστικό χώρο αρώματα φτιαγμένα από μια λέξη που δεν μεταφράζεται σε άλλες γλώσσες...Φιλότιμο!

Fruit Drop

Made in UK

VnV Premium Liquids

VnV Liquids αποτελεί μια νέα Ελληνική εταιρία αρωμάτων με έδρα τον Πειραιά και σκοπό την παραγωγή συμπυκνωμένων αρωμάτων από τις καλύτερες πρώτες ύλες των κορυφαίων εταιριών παραγωγής αρωμάτων παγκοσμίως.

Με μοναδικό κριτήριο την ασφάλεια του καταναλωτή, η εμφιάλωση γίνετε σε υπερσύγχρονο εργαστήριο διασφαλίζοντας την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Με τη συνεχή επιστημονική υποστήριξη της “Sustchem Engineering”!!

Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους ατμιστές το καλύτερο προϊόν, από τις καλύτερες πρώτες ύλες, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Τα συμπυκνωμένα αρώματα της VnV Liquids διατίθενται σε φιαλίδια “Chubby Gorilla” των 30ML και 120ML με δακτύλιο προστασίας ΤΕ (tamper evident) και child proof καπάκι με το απαιτούμενο άρωμα 6ML και 24ML αντίστοιχα.

Dali

H σειρά ατμιστικών υγρών Dali παρασκευάζεται στην Ελλάδα από την KELCO LTD.

ανά σελίδα
13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα υγρό για τους λάτρεις των gourmet ημι-καπνικών..... Εκλεκτός καπνός με γευστικά, καβουρδισμένα φυστίκια και νότες γλυκιάς κρέμας!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Πλούσιος καπνός με κρέμα βουτύρου δεμένος με τραγανά καβουρδισμένα κάσιους. Ένα καπνικό υγρό που θα γίνει εύκολα το αγαπημένο σας!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Αφράτο φρεσκοψημένο κρουασάν βουτύρου με γέμιση από λαχταριστή γλυκιά κρέμα λεμονιού!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

H απόλυτη γεύση τηγανιτής μπανάνας με πλούσιο γλυκό φυστικοβούτυρο!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Λαχταριστά αφράτα cookies, πασπαλισμένα με κομμάτια τραγανής καραμέλας, βουτηγμένα σε πλούσια κρέμα βανίλιας. Ένα υγρό που θα ενθουσιάσει τον κάθε λάτρη των γλυκών!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Παλιοί γνωστοί σταθμοί, ανανεωμένοι, καλύτεροι από ποτέ!  Old Stations Red Berries Slash, δροσερά κεράσια,ζουμερές φράουλες και παγωμένα μούρα συνθέτουν ένα άκρως εθιστικό υγρό! Η γεύση του θα παραμείνει να χορεύει στη γλώσσα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, απογείωση της γεύσης από την Steam Train.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Παλιοί γνωστοί σταθμοί, ανανεωμένοι, καλύτεροι από ποτέ! Old Stations L.A. Wild Tobacco, ένα εξαιρετικό Αll day vape υγρό με βάση καπνού που εγχέεται με πικάντικη καραμέλα και βανίλια. Ένα γεμάτο προφίλ που προσφέρει πλούσια γεύση. Το LA σίγουρα θα σας συναρπάσει με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του, απογείωση της γεύσης από την Steam Train.

11,90 €
0 Σχόλιο(α)

Ένας ζουμερός συνδυασμός από φρεσκοκομμένο passion fruit και ροδέλες ανανά, κάθεται ιδανικά σε μία βάση βουτυρώδους τάρτας. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε το μυαλό σας σε μέρη τροπικά και τους γευστικούς σας κάλυκες σε συναρπαστικά εξωτικά μονοπάτια... Διατίθεται σε αυθεντικό Chubby Gorilla μπουκαλάκι και περιέχει 20ml αρώματος.

11,90 €
0 Σχόλιο(α)

Η τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε μια πλούσια κρέμα ζαχαροπλαστικής, τις καλύτερες ποικιλίες καπνού της Αμερικής και ένα γκουρμέ μείγμα από επιλεγμένα αρώματα, οδηγεί σε ένα μαγικό αποτέλεσμα. Είναι απίστευτα ικανοποιητικό, όπως ένας όμορφος πίνακας που σε κάνει να ονειρεύεσαι… Διατίθεται σε αυθεντικό Chubby Gorilla μπουκαλάκι και περιέχει 20ml αρώματος.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Scandal σας παρουσιάζει ένα crumble μπισκοτου με μεξικανική καραμέλα cajeta.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Παλιοί γνωστοί σταθμοί, ανανεωμένοι, καλύτεροι από ποτέ! Old Stations The Dope Reserva, η πολυαγαπημένη γεύση του ολόφρεσκου τσίζκεηκ τώρα τελειοποιημένη. Η πιο λεπτή βάση από μπισκότο, καλυμμένη με απαλό και πλούσιο τυρί κρέμα και λαχταριστή σως φράουλας, που θα σας κάνει να ζητάτε κι άλλο, απογείωση της γεύσης από την Steam Train.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Παλιοί γνωστοί σταθμοί, ανανεωμένοι, καλύτεροι από ποτέ!  Old Stations Tropical Cooler, ετοιμαστείτε να δροσιστείτε με ένα κοκτέιλ εξωτικών φρούτων, απογείωση της γεύσης από την Steam Train.

Προβάλλονται 193 - 204 από 284 αντικείμενα