Flavor Shots  Υπάρχουν 284 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

Νέφαλο

Τα flavor shots "Νεφαλο" είναι μία σειρά ατμιστικών υγρών που συσκευάζονται για την κρητική εταιρία We-Cig, η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης. Χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και παράγει γευστικούς συνδυασμούς εμπνευσμένους από την κρητική κουλτούρα. Μία σειρά αρωμάτων που επιμένει Ελληνικά ακόμα και στο όνομα της!

Bombo

Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήρια δύναμη τους και που ζητούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την επιχείρησή τους ως κατασκευαστές υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα. Αυτό το πιστοποιητικό είναι εγγυητής της ολοκληρωμένης διαχείρισης των διαδικασιών της εταιρείας, με 100% εγγύηση για την αμφίδρομη ιχνηλασιμότητα, τα πρωτόκολλα κατασκευής και τον ποιοτικό έλεγχο τόσο των πρώτων υλών όσο και των τελικών προϊόντων.

Bombo Solo

Bombo Solo Juice

Twelve Monkeys

Mία διεθνής εταιρία-σταθμός στον χώρο των ποιοτικών γεύσεων, η Twelve Monkeys Vapor Co από τον Καναδά, λανσάρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε 120ml Shake and Vape!

Εξι μοναδικές γεύσεις με συνδυασμούς φρούτων, ανάμεσά τους και πολυβραβευμένες συνταγές (Kanzi) είναι διαθέσιμες για να υποδεχτούμε με τον καλύτερο τρόπο τις μέρες γεμάτες λιακάδα εν όψει!

ID

ID liquids 60ml

Dejavu

Μια ελληνική σειρά υγρών που παρασκευάζεται από την Flavourist Laboratories International E.E.

ΦPhilotimo

Η Ελληνική εταιρεία Philotimo χρησιμοποιεί το γράμμα Φ για να υποδηλώσει την αρμονία γεύσεών της και για να φέρει στον Ελληνικό ατμιστικό χώρο αρώματα φτιαγμένα από μια λέξη που δεν μεταφράζεται σε άλλες γλώσσες...Φιλότιμο!

Fruit Drop

Made in UK

VnV Premium Liquids

VnV Liquids αποτελεί μια νέα Ελληνική εταιρία αρωμάτων με έδρα τον Πειραιά και σκοπό την παραγωγή συμπυκνωμένων αρωμάτων από τις καλύτερες πρώτες ύλες των κορυφαίων εταιριών παραγωγής αρωμάτων παγκοσμίως.

Με μοναδικό κριτήριο την ασφάλεια του καταναλωτή, η εμφιάλωση γίνετε σε υπερσύγχρονο εργαστήριο διασφαλίζοντας την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Με τη συνεχή επιστημονική υποστήριξη της “Sustchem Engineering”!!

Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους ατμιστές το καλύτερο προϊόν, από τις καλύτερες πρώτες ύλες, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Τα συμπυκνωμένα αρώματα της VnV Liquids διατίθενται σε φιαλίδια “Chubby Gorilla” των 30ML και 120ML με δακτύλιο προστασίας ΤΕ (tamper evident) και child proof καπάκι με το απαιτούμενο άρωμα 6ML και 24ML αντίστοιχα.

Dali

H σειρά ατμιστικών υγρών Dali παρασκευάζεται στην Ελλάδα από την KELCO LTD.

ανά σελίδα
14,90 €
0 Σχόλιο(α)

Λαχταριστό, ολόφρεσκο muffin με μία πινελιά από ποικιλία ξηρών καρπών που δίνει στον ουρανίσκο μια αξεπέραστη γεύση, τέλεια για all-day vaping.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μια γλυκιά και ζουμερή φρουτώδης τσίχλα μπήκε στο μπουκάλι της Steam city Liquids για να απολαύσετε τον ατμό δίχως όρια.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μία από τις πιο αγαπημένες γεύσεις. Το Double Apple δημιουργήθηκε από την Steam City Liquids και είναι ένας υπέροχος συνδυασμός απαλών μήλων που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τα γούστα σας. Τέλεια αναμεμιγμένο πράσινο μήλο με κόκκινο μήλο που θα σας καταπλήξει. *Περιεχόμενο 12ml αρώματος σε μπουκαλάκι των 60ml

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ξανθός καπνός με μικρές νότες γλυκύτητας, με ομοιότητες του κλασικού RY4 και ευχάριστες νότες γλυκύτητας που το κάνουν μοναδικό στο είδος του.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μίγμα εκλεκτών καπνών. Μια καπνική συνταγή για όσους αναζητούν τη χαρακτηριστική γεύση και το χτύπημα στο λαιμό του αυθεντικού καπνού.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μια φυσική γεύση καπνού, που συνδυάζει μια κρεμώδη πραλίνα κακάο, φουντούκι και λευκή σοκολάτα. Προσθέτοντας στο τέλος πινελιά κλασικής ιρλανδικής κρέμας, που θα σας μαγέψει.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Νutty Supra Reserve, η νέα παραλλαγή που σαν βάση χρησιμοποιεί την βραβευμένη και ίσως την πιο αγαπημένη ημικαπνική γεύση της χρονιάς (Supra Reserve Best Tobacco E-liquid Vapexpo 2022), μαζί με επιλεγμένους ξηρούς καρπούς και φυστικοβούτυρο που προστίθενται για την δημιουργία του επόμενου best seller!

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ξανθός καπνός με απαλές νότες από καραμέλα, βανίλια και ξηρούς καρπούς. Μια καπνική γεύση με μικρές δόσεις γλυκύτητας.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Απολαύστε ένα ζεστό μπισκότο καλυμμένο με μια νόστιμη φρεσκοφτιαγμένη μαρμελάδα μύρτιλο! Σε όλους αρέσει η μαρμελάδα στο τοστ αλλά μια μέρα ξεμείναμε. Κοιτάζοντας τριγύρω, υπήρχαν φρεσκοψημένα μπισκότα. Μια κουταλιά μαρμελάδα συνάντησε την κορυφή του μπισκότου και δημιούργησε κάτι εκπληκτικό! 

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Oι βαρετές ρυζογκοφρέτες έχουν αλλάξει, τώρα κάνουν παρέα με ταmarshmallows. Άνοιξε το στόμα σου, γιατί βρέχει marshmallows από τον ουρανό! Κάθε εισπνοή γεμίζει το στόμα σας με μια ελαφριά και αφράτη απόλαυση. Οι ρυζογκοφρέτες βοηθούν την γλυκύτητα των marshmallows, δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ δύο αντίθετων γεύσεων.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Φανταστείτε ένα αρτοποιείο στη Γαλλία να φτιάχνει παραδοσιακά χειροποίητα μπισκότα με μια πινελιά κανέλας, μήλων και αχλαδιών.Αυτά τα μπισκότα θα ήταν κάτι που πρέπει να γευτείς, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, μην φανταστείτε ότι μπορείτε να δοκιμάσετε μια ακόμη συνηθισμένη γεύση.Αν είστε λάτρης των γλυκών, θα λατρέψετε το Cookie Craving.  

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Γευτείτε μια κρεμώδη λιχουδιά με το Chubby Cheesecake. Η σοκολάτα είναι υπερεκτιμημένη, έχει γίνει τόσες πολλές φορές, για αυτό θέλαμε κάτι νέο και φρέσκο, κάτι διαφορετικό. Έτσι, πήραμε τις μοναδικές γεύσεις ενός cheesecakeφράουλας και προσθέσαμε λίγο dragonfruit για να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό υγρό. Δοκιμάστε το βουτυρένιο λείο τυρί κρέμα, μαζί με...

Προβάλλονται 97 - 108 από 284 αντικείμενα