Flavor Shots  Υπάρχουν 284 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

Νέφαλο

Τα flavor shots "Νεφαλο" είναι μία σειρά ατμιστικών υγρών που συσκευάζονται για την κρητική εταιρία We-Cig, η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης. Χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και παράγει γευστικούς συνδυασμούς εμπνευσμένους από την κρητική κουλτούρα. Μία σειρά αρωμάτων που επιμένει Ελληνικά ακόμα και στο όνομα της!

Bombo

Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήρια δύναμη τους και που ζητούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την επιχείρησή τους ως κατασκευαστές υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα. Αυτό το πιστοποιητικό είναι εγγυητής της ολοκληρωμένης διαχείρισης των διαδικασιών της εταιρείας, με 100% εγγύηση για την αμφίδρομη ιχνηλασιμότητα, τα πρωτόκολλα κατασκευής και τον ποιοτικό έλεγχο τόσο των πρώτων υλών όσο και των τελικών προϊόντων.

Twelve Monkeys

Mία διεθνής εταιρία-σταθμός στον χώρο των ποιοτικών γεύσεων, η Twelve Monkeys Vapor Co από τον Καναδά, λανσάρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε 120ml Shake and Vape!

Εξι μοναδικές γεύσεις με συνδυασμούς φρούτων, ανάμεσά τους και πολυβραβευμένες συνταγές (Kanzi) είναι διαθέσιμες για να υποδεχτούμε με τον καλύτερο τρόπο τις μέρες γεμάτες λιακάδα εν όψει!

ID

ID liquids 60ml

Dejavu

Μια ελληνική σειρά υγρών που παρασκευάζεται από την Flavourist Laboratories International E.E.

ΦPhilotimo

Η Ελληνική εταιρεία Philotimo χρησιμοποιεί το γράμμα Φ για να υποδηλώσει την αρμονία γεύσεών της και για να φέρει στον Ελληνικό ατμιστικό χώρο αρώματα φτιαγμένα από μια λέξη που δεν μεταφράζεται σε άλλες γλώσσες...Φιλότιμο!

Fruit Drop

Made in UK

VnV Premium Liquids

VnV Liquids αποτελεί μια νέα Ελληνική εταιρία αρωμάτων με έδρα τον Πειραιά και σκοπό την παραγωγή συμπυκνωμένων αρωμάτων από τις καλύτερες πρώτες ύλες των κορυφαίων εταιριών παραγωγής αρωμάτων παγκοσμίως.

Με μοναδικό κριτήριο την ασφάλεια του καταναλωτή, η εμφιάλωση γίνετε σε υπερσύγχρονο εργαστήριο διασφαλίζοντας την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Με τη συνεχή επιστημονική υποστήριξη της “Sustchem Engineering”!!

Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους ατμιστές το καλύτερο προϊόν, από τις καλύτερες πρώτες ύλες, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Τα συμπυκνωμένα αρώματα της VnV Liquids διατίθενται σε φιαλίδια “Chubby Gorilla” των 30ML και 120ML με δακτύλιο προστασίας ΤΕ (tamper evident) και child proof καπάκι με το απαιτούμενο άρωμα 6ML και 24ML αντίστοιχα.

Dali

H σειρά ατμιστικών υγρών Dali παρασκευάζεται στην Ελλάδα από την KELCO LTD.

ανά σελίδα
7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα νόστιμο μείγμα από παγωμένα βατόμουρα, δροσερό και εθιστικό! *ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζεται για άμεση χρήση. Είναι συμπυκνωμένο άρωμα και χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία και διάλυση.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Δροσερή και αγαπημένη μέντα με δυόσμο και επίγευση κίτρου! *ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζεται για άμεση χρήση. Είναι συμπυκνωμένο άρωμα και χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία και διάλυση.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Μια γλυκιά εμπειρία από φρεσκοκομμένα σταφύλια και μια δόση από παγωμένη μέντα. Εγγυημένη απόλαυση! *ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζεται για άμεση χρήση. Είναι συμπυκνωμένο άρωμα και χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία και διάλυση.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Μια εκρηκτική ζουμερή γεύση από ανανά που αναμειγνύεται με πινελιές ώριμου μάνγκο και παπάγιας για να δημιουργήσει έναν φανταστικό συνδυασμό!

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα λαχταριστό μείγμα τροπικών φρούτων, με μάνγκο στο προσκήνιο και άλλα φρούτα να το πλαισιώνουν, ενώ η αίσθηση της δροσιάς που περιέχει απογειώνει ακόμα περισσότερο την απόλαυση.

9,90 €
0 Σχόλιο(α)

Το Dejavu Frozen Banana & Strawberries Flavor Shots 120ml είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός από φρέσκες ζουμερές φράουλες, ώριμη μπανάνα και τη δροσιά της μέντας. Συνιστώμενος χρόνος ωρίμανσης: 4-7 ημέρες

9,90 €
0 Σχόλιο(α)

Το Dejavu Frozen Wild Berries & Raspberry Syrup Flavor Shots 120ml είναι δροσερά άγρια φρούτα του δάσους λουσμένα με σιρόπι φραμπουάζ. Συνιστώμενος χρόνος ωρίμανσης: 4-7 ημέρες

9,90 €
0 Σχόλιο(α)

Το Dejavu Frozen Fuji Apple Strawberries & Nectarines Flavor Shots 120ml είναι ο απόλυτος δροσερός καλοκαιρινός συνδυασμός: τραγανό μήλο, ψιλοκομμένα κομμάτια από φρέσκες φράουλες, νότες από ζουμερά νεκταρίνια και θρυμματισμένος πάγος. Συνιστώμενος χρόνος ωρίμανσης: 4-7 ημέρες

9,90 €
0 Σχόλιο(α)

Απαλός καπνός με ξηρούς καρπούς και γλυκιά επίγευση από καραμέλα. Ελληνικής προέλευσης!

9,90 €
0 Σχόλιο(α)

Το Dejavu Ry4 Supreme 2 Flavor Shots 120ml είναι μπισκότο, βανίλια και καλυδα σε έναν υπέροχο καπνικό συνδυασμό. Ελληνικής προέλευσης!

9,90 €
0 Σχόλιο(α)

Το Dejavu Ry4 Relaxing Barista Flavor Shots 120ml είναι έντονη γεύση καφέ με βανίλια και ήπιο καπνικό υπόβαθρο. Ελληνικής προέλευσης!

14,90 €
0 Σχόλιο(α)

Μια αναζωογονητική γεύση από χυμό εσπεριδοειδών, που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Αυτή η μοναδική συνταγή αποκαλύπτει την εκρηκτική γεύση των εσπεριδοειδών, συνδυάζοντας την αίσθηση του ζουμερού λεμονιού, του χυμού πορτοκάλι και του γκρέιπφρουτ.  Διατίθεται σε αυθεντικό Chubby Gorilla μπουκαλάκι και περιέχει 30ml αρώματος.

Προβάλλονται 25 - 36 από 284 αντικείμενα