Steam Train

Steam Train  Υπάρχουν 28 προϊόντα.

ανά σελίδα
13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Παλιοί γνωστοί σταθμοί, ανανεωμένοι, καλύτεροι από ποτέ!  Old Stations BBW, τραγανή βάφλα με μύρτιλλα, μια λεπτή στρώση από μήλα πασπαλισμένη με κανέλα και μαύρη ζάχαρη, απογείωση της γεύσης από την Steam Train.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Η ελαφριά γεύση του ροδάκινου δημιουργεί μια γλυκιά βάση αφήνοντας το υπέροχο καρπούζι να κυριαρχήσει. Ένα γευστικό υγρό με υπέροχη επίγευση!!!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα απλό αλλά εξωτικό μείγμα! Μάνγκο και χυμός ανανά σε έναν τροπικό συνδυασμό!

9,90 €
0 Σχόλιο(α)

Συνδυάζει γεύση υψηλής ποιότητας καπνού από Ανατολή και Δύση με τόνους λιωμένης γαλλικής καραμέλας.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Η δροσερή γεύση του γλυκού πεπονιού και του καρπουζιού θα κάνει αυτό το εκπληκτικό υγρό must στην καλοκαιρινή σας καθημερινότητα!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Kρέμα και χυμώδεις γλυκές φράουλες θα σας κάνουν να ερωτευτείτε αμέσως! Σας το λέμε με σιγουριά. Δεν έχετε δοκιμάσει κάτι καλύτερο!!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

ο βραβευμένο υγρό Timekeeper! Το καλύτερο Μπισκότο Βουτύρου Ζάχαρης που θα έχετε δοκιμάσει ποτέ! Τραγανό γύρω-γύρω, πασπαλισμένο με κρυστάλλους ζάχαρης, και μια γεύση γλυκιάς βανίλια

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Η γλυκιά και έντονα εθιστική φρουτώδης γεύση των παγωμένων σταφυλιών σε συνδυασμό με πράσινα, τραγανά μήλα δίνει σε αυτό το υγρό μια εξωπραγματική υπόσταση που θα σας συναρπάσει! Αν σας αρέσουν τα παγωμένα υγρά τότε θα το λατρέψετε!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Kentucky Bourbon, με μακριά επίγευση από κρέμα καρύδας και σταγόνες καραμέλας! Ένα υγρό τόσο ιδιαίτερο που για κάποιους μπορεί να γίνει καθημερινός εθισμός.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Κρεμώδης επικάλυψη απο κρέμα βουτύρου, τα Funfetti Cupcakes έχουν sprinkles μέσα στο cupcake, καθώς και στην κορυφή της επικάλυψης.Mαλακό και αφράτο...Ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα έχετε ποτέ!

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Λεμονάδα. Υπάρχει πιο αναζωογονητικό ποτό το καλοκαίρι;Γλυκιά έκρηξη με γεύση λεμονιού.Είναι το καλύτερο σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα.Σε αυτή τη συνταγή η καστανή ζάχαρη δίνει μια ανεπανάληπτη ώθηση στην φρέσκια λεμονάδα.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Γευστικό Προφίλ: Παγωμένο Daiquiri φράουλα... είναι ό,τι πιο ξεδιψαστικό δίπλα στην πισίνα. Φτιαγμένο με φράουλες, ρούμι, χυμό lime και ζάχαρη.Οι παγωμένες φράουλες δίνουν εξαιρετική υφή!

Προβάλλονται 13 - 24 από 28 αντικείμενα