Κορυφαίες πωλήσεις

ανά σελίδα
4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ανταλλακτική αντίσταση για την Crown 3 της UWell. Kanthal 0.4Ω (55-65W) Sus316 0.5Ω (70-80W) Σημείωση: Η τιμή αφορά την μία αντίσταση. Το κουτί περιέχει 4 τεμάχια. Μπορείτε να παραγγείλετε όσες επιθμείτε.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Ο καπνός Latakia ανήκει στην κλάση Fire-Cured. Καπνίζεται με διάφορα είδη ξύλου και αρωματικών βοτάνων, προσδίδοντας του έντονα αρώματα. Χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα μείγματα καπνών για πίπες, ως έχτρα γεύση. Το Latakia είναι ιδανικό για τους πιο απαιτητικούς ατμιστές που αναζητούν μοναδική και έντονη καπνική γεύση.

2,50 €
0 Σχόλιο(α)

Ανταλακτικές αντιστάσεις για το Drizzle Kit της Vaporesso. EUC Ceramic coil 1.3ohm (9-13W) EUC Capton coil 0.4ohm (40-50W)

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Η Virginia είναι η πιο ευρέως καλλιεργημένη ποικιλία καπνού στον κόσμο. Eπικρατεί σχεδόν σε όλα τα μίγματα τσιγάρων. Το εκχύλισμα καπνού Virginia μας εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε στιγμή της ημέρας. Η γεύση του είναι απαλή και γλυκιά.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Basma είναι ένα Oriental Tobacco, μέρος της κατηγορίας Sun-Cured. Επιλέξαμε τό Ελληνικο Basma, που θεωρείται η καλύτερη ποικιλία Basma. 'Eχει διακριτικά χαρακτηριστικά, με μικρά αλλά πολύ αρωματικά φύλλα. Όταν ατμιστεί προσδίδει ελαφρώς γλυκές νότες που γίνονται πικάντικες με μια πικρή επίγευση. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Αντιστάσεις για τον ατμοποιητή Crown της UWell

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Οι αρωματικές ιδιότητες του εκχυλίσματος καπνού Black Cavendish είναι τέλεια ισορροπημένες μεταξύ ελαφρώς γλυκών και ξηρών μυρωδιών. Είναι κατάλληλη για κάθε στιγμή της ημέρας, ευχάριστη για τον ουρανίσκο των εραστών τόσο των ξηρών όσο και των αρωματικών γεύσεων.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

To εκχύλισμα καπνού Piloto Cubano, μέρος της Elite σειράς μας, θα εκτιμηθεί από τους λάτρεις των αυθεντικών κουβανέζικων πούρων που αναζητούν τη μοναδική αυτή μυρωδιά και γεύση.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Η ποικιλία καπνού Burley είναι μέρος της κατηγορίας Light Air-Cured και χρησιμοποιείται σε πολλά μίγματα τσιγάρων και καπνών πίπας. Το εκχύλισμα καπνού Burley μας εξασφαλίζει μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία και ακόμα και όταν χρησιμοποιείται όλη την ημέρα, δεν σε κουράζει! Η γεύση του είναι απαλή και λεπτή.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σύρματα τις Geek Vape για επισκευάσιμους ατμοποιητές

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Μία πικάντικη και ελαφρώς γλυκιά γεύση καπνού Oriental.

Προβάλλονται 1 - 12 από 70 αντικείμενα