Κορυφαίες πωλήσεις

ανά σελίδα
4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ανταλλακτική αντίσταση για την Crown 3 της UWell. Kanthal 0.4Ω (55-65W) Sus316 0.5Ω (70-80W) Σημείωση: Η τιμή αφορά την μία αντίσταση. Το κουτί περιέχει 4 τεμάχια. Μπορείτε να παραγγείλετε όσες επιθμείτε.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Basma είναι ένα Oriental Tobacco, μέρος της κατηγορίας Sun-Cured. Επιλέξαμε τό Ελληνικο Basma, που θεωρείται η καλύτερη ποικιλία Basma. 'Eχει διακριτικά χαρακτηριστικά, με μικρά αλλά πολύ αρωματικά φύλλα. Όταν ατμιστεί προσδίδει ελαφρώς γλυκές νότες που γίνονται πικάντικες με μια πικρή επίγευση. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Η Virginia είναι η πιο ευρέως καλλιεργημένη ποικιλία καπνού στον κόσμο. Eπικρατεί σχεδόν σε όλα τα μίγματα τσιγάρων. Το εκχύλισμα καπνού Virginia μας εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε στιγμή της ημέρας. Η γεύση του είναι απαλή και γλυκιά.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Η ποικιλία καπνού Burley είναι μέρος της κατηγορίας Light Air-Cured και χρησιμοποιείται σε πολλά μίγματα τσιγάρων και καπνών πίπας. Το εκχύλισμα καπνού Burley μας εξασφαλίζει μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία και ακόμα και όταν χρησιμοποιείται όλη την ημέρα, δεν σε κουράζει! Η γεύση του είναι απαλή και λεπτή.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

To εκχύλισμα καπνού Piloto Cubano, μέρος της Elite σειράς μας, θα εκτιμηθεί από τους λάτρεις των αυθεντικών κουβανέζικων πούρων που αναζητούν τη μοναδική αυτή μυρωδιά και γεύση.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Mata Fina είναι η "Prima Donna" των καπνών. Παράγεται στη Βραζιλία και χρησιμοποιείται για την κατασκευή πολλών πούρων υψηλής ποιότητας. Ονομάζεται "Prima Donna" λόγω των εκπληκτικών αρωματικών του, αλλά ταυτόχρονα και των λεπτών του χαρακτηριστικών. Ιδανικό για άτμισμα όλη την μέρα!

5,00 €
0 Σχόλιο(α)

Αντιστάσεις για τον Falcon. Μ2 Mesh coil, wood pulp+cotton, 0.16ohm, 70-80W * Η τιμή αφορά το 1 τεμάχιο.

2,50 €
0 Σχόλιο(α)

Ανταλακτικές αντιστάσεις για το Drizzle Kit της Vaporesso. EUC Ceramic coil 1.3ohm (9-13W) EUC Capton coil 0.4ohm (40-50W)

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το American Blend αποτελείται κυρίως από καπνά Virginia, μαζί με Burley και Oriental. Αυτό το μείγμα είναι η πεμπτουσία της Βιρτζίνια, η οποία επικρατεί σε μια ισορροπία μεταξύ ξηρών και γλυκών γεύσεων. Η τέλεια συμφωνία των αρωμάτων στρογγυλεύεται και εμπλουτίζεται από τα αρώματα Barrique, που ενισχύουν τη γεύση ενός από τα πιο παραδοσιακά Blends.

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Αντιστάσεις για τον ατμοποιητή Crown της UWell

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το Perique έχει μία έντονη φρουτώδης γεύση. Καλλιεργείται μόνο σε μια περιοχή νότια της Νέας Ορλεάνης και θεωρείται από τους πιο ακριβούς τύπου καπνού. 

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μπαταρία τύπου 18650, Sony VTC5 2600mah. Ιδανική επιλογή για το mod σας!

Προβάλλονται 1 - 12 από 74 αντικείμενα