Κορυφαίες πωλήσεις

ανά σελίδα
7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Οι αρωματικές ιδιότητες του εκχυλίσματος καπνού Black Cavendish είναι τέλεια ισορροπημένες μεταξύ ελαφρώς γλυκών και ξηρών μυρωδιών. Είναι κατάλληλη για κάθε στιγμή της ημέρας, ευχάριστη για τον ουρανίσκο των εραστών τόσο των ξηρών όσο και των αρωματικών γεύσεων.

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ανταλλακτική αντίσταση για την Crown 3 της UWell. Kanthal 0.4Ω (55-65W) Sus316 0.5Ω (70-80W) Σημείωση: Η τιμή αφορά την μία αντίσταση. Το κουτί περιέχει 4 τεμάχια. Μπορείτε να παραγγείλετε όσες επιθμείτε.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Basma είναι ένα Oriental Tobacco, μέρος της κατηγορίας Sun-Cured. Επιλέξαμε τό Ελληνικο Basma, που θεωρείται η καλύτερη ποικιλία Basma. 'Eχει διακριτικά χαρακτηριστικά, με μικρά αλλά πολύ αρωματικά φύλλα. Όταν ατμιστεί προσδίδει ελαφρώς γλυκές νότες που γίνονται πικάντικες με μια πικρή επίγευση. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Ο καπνός Latakia ανήκει στην κλάση Fire-Cured. Καπνίζεται με διάφορα είδη ξύλου και αρωματικών βοτάνων, προσδίδοντας του έντονα αρώματα. Χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα μείγματα καπνών για πίπες, ως έχτρα γεύση. Το Latakia είναι ιδανικό για τους πιο απαιτητικούς ατμιστές που αναζητούν μοναδική και έντονη καπνική γεύση.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Η Virginia είναι η πιο ευρέως καλλιεργημένη ποικιλία καπνού στον κόσμο. Eπικρατεί σχεδόν σε όλα τα μίγματα τσιγάρων. Το εκχύλισμα καπνού Virginia μας εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε στιγμή της ημέρας. Η γεύση του είναι απαλή και γλυκιά.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Η ποικιλία καπνού Burley είναι μέρος της κατηγορίας Light Air-Cured και χρησιμοποιείται σε πολλά μίγματα τσιγάρων και καπνών πίπας. Το εκχύλισμα καπνού Burley μας εξασφαλίζει μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία και ακόμα και όταν χρησιμοποιείται όλη την ημέρα, δεν σε κουράζει! Η γεύση του είναι απαλή και λεπτή.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

To εκχύλισμα καπνού Piloto Cubano, μέρος της Elite σειράς μας, θα εκτιμηθεί από τους λάτρεις των αυθεντικών κουβανέζικων πούρων που αναζητούν τη μοναδική αυτή μυρωδιά και γεύση.

4,50 €
0 Σχόλιο(α)

Νικοτινούχο διάλυμα 10ml με περιεκτικότητα νικοτίνης 18mg/ml Σύσταση: 50VG/ 50PG Παράγεται από τη Liquid Vanity IKE

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Mata Fina είναι η "Prima Donna" των καπνών. Παράγεται στη Βραζιλία και χρησιμοποιείται για την κατασκευή πολλών πούρων υψηλής ποιότητας. Ονομάζεται "Prima Donna" λόγω των εκπληκτικών αρωματικών του, αλλά ταυτόχρονα και των λεπτών του χαρακτηριστικών. Ιδανικό για άτμισμα όλη την μέρα!

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

To Maryland είναι ένας τυπικός αμερικανικός καπνός. Όπως και το Burley, ανήκει στην κατηγορία Light Air-Cured αλλά, σε αντίθεση με το πρώτο, έχει ένα μοναδικό άρωμα, σχεδόν κρεμώδες, πιο ομαλό και πιο γεμάτο από το Burley. Το εκχύλισμα καπνού Maryland, που ανήκει στην Elite σειρά μας, έχει ένα γλυκό, πικάντικο, γεμάτο και ελκυστικό άρωμα, το οποίο μπορεί...

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το Kentucky χρησιμοποιείται για την παραγωγή των καλύτερων πούρων του κόσμου, αυτά της Τοσκάνης. Αυτό το εκχύλισμα καπνού διατηρεί άθικτα τα χαρακτηριστικά αυτών των πούρων. Η γεύση του είναι ισχυρή και ξεχωριστή.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το English Mixture έχει διαφορετικές ερμηνείες και συνταγές, κυμαινόμενες μεταξύ κλασικών και σύγχρονων εκδόσεων. Το σταθερό στοιχείο είναι η ισχυρή παρουσία του Latakia, μαζί με το Virginia, το Oriental και άλλες ποικιλίες. Η τέλεια συμφωνία των αρωμάτων στρογγυλεύεται από τις μυρωδιές Barrique που ενισχύουν τη γεύση ενός από τα πιο εκλεπτυσμένα μείγματα...

Προβάλλονται 1 - 12 από 111 αντικείμενα