Πακέτα Ηλεκτρονικών τσιγάρων

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ  Υπάρχουν 63 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

Με ενσωματωμένη μπαταρία

Ηλεκτρονικά τσιγάρα με ενσωματωμένη μπαταρία.

Με αποσπώμενη μπαταρία

Ηλεκτρονικά τσιγάρα με αποσπώμενη μπαταρία (18650 / 26650).

ανά σελίδα
15,00 €
0 Σχόλιο(α)

To Vinci Q είναι ένα pod από τη γνωστή σε όλους Voopoo με ενσωματωμένη μπαταρία 900mah, ατμοποιητή χωρητικότητας 2.0ml, uψηλή ποιότητα κατασκευής και μοναδικό design! Η καλύτερη επιλογή για νέους ατμιστές!!!

24,90 €
0 Σχόλιο(α)

Το Aspire Vilter-PB είναι ένα νέο power bank συμβατό με τα Vilter Pod Kit και Vilter S Pod Kit από την Aspire. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1600mAh που είναι αρκετή για τουλάχιστον 3 πλήρης φορτίσεις της συσκευής σας.

17,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το νέο Klypse είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να αρχίσουν το άτμισμα! Χωρίς κουμπί, χωρίς ρυθμίσεις, πανεύκολο στη χρήση του! Ένα μαγνητικό καπάκι, προστατεύει το επιστόμιο από τη σκόνη και τη βρωμιά όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Η μπαταρία του είναι ενσωματωμένη 700mAh και είναι αρκετή για άτμισμα όλη μέρα!

24,90 €
0 Σχόλιο(α)

Το GTX GO 40 είναι ένα εύχρηστο και άνετο στο κράτημα Pod System. Tροφοδοτείται από ενσωματωμένη μπαταρία 1500mAh με μέγιστh ισχύ 40W. Διαθέτει ρυθμιζόμενη ροή αέρα, pod GTX 22 χωρητικότητας 3,5ml και αντίσταση GTX Mesh Coil 0,6Ω.

17,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Geekvape WENAX M1 Kit διαθέτει μεγαλη μπαταρία 800mAh, που διαρκεί έως 2 ημερες, είναι σε σχήμα πούρου με εκπληκτική ελαφρότητα, άνετο επιστόμιο για τα χείλη και δεξαμενή χωρητικότητας υγρού 2 ml.

35,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Ursa Mini Kit είναι μία πρόταση της Lost Vape, που μας έχει προσφέρει μερικές από τις πιο αξιόλογες προτάσεις στο hardware παγκοσμίως. Είναι μικροσκοπικό, εξαιρετικά συμπαγές, ελαφρύ και διακριτικό για να το μεταφέρετε εύκολα και βολικά.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Innokin Go Ζ Kit, συνδυάζει ισχύ και φορητότητα με λεπτή σχεδίαση, με το Pen Style σχεδιασμό του και το ελάχιστο βάρος που διαθέτει, μπορεί να μεταφερθεί με άνεση ακόμα και στην τσέπη μας. Εχει μπαταρία 1500mah και χωρητικότητα υγρού 2ml.

29,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Voopoo Doric 60 Kit, είναι μια συσκευή pod με κομψή εμφάνιση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (2500mah). Έχει λειτουργίες auto & button modes και καινοτόμο σύστημα απεριόριστης ροής αέρα για να βοηθήσει τους ατμιστές να μεταβούν από DTL σε MTL άτμισμα. Διαθέτει μαγνητικό cartridge 4.5ml με σχεδιασμό γεμίσματος στο κάτω μέρος. Το cartridge Voopoo Doric...

17,00 €
0 Σχόλιο(α)

Με ένα κομψό σχέδιο και ένα φίλτρο, το Vilter Pod Kit μιμείται τις αισθήσεις ενός συμβατικού τσιγάρου.

19,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το OBY Stick Pod είναι μια κομψή συσκευή, που ξεχωρίζει για την αισθητική του και την απλότητά του! Διαθέτει μικρό μέγεθος και περίβλημα από κράμα αλουμινίου, που το καθιστά εξαιρετικά συμπαγές, διακριτικό και ελαφρύ.

45,00 € 49,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Voopoo μας παρουσιάζει το νέο ARGUS Pro που πραγματικά εντυπωσιάζει!!!

23,00 €
0 Σχόλιο(α)

Xωρητικότητας 2ml και διαθέτει ενσωματωμένη αντίσταση 1.3 ohm. Όταν τοποθετείτε το τανκάκι/αντίσταση στο pod μία δόνηση ενεργοποιείται ώστε να σας ειδοποιήσει ότι τοποθετήθηκε σωστά.Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται πολύ εύκολα αφαιρώντας το καπάκι σιλικόνης στα πλάγια του τανκ.Όταν ατμίζετε και το φωτάκι είναι μπλέ η στάθμη της μπαταρίας είναι πάνω από 40%....

Προβάλλονται 49 - 60 από 63 αντικείμενα