Η εταιρία μας

Η We-Cig ιδρύθηκε το 2011 από τον Μαρκατάτο Νικόλαο στο Ηράκλειο Κρήτης. Δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου Ηλεκτρονικών τσιγάρων, αναλώσιμων και ατμιστικών υγρών με μεγάλη επιτυχία. 

Το κεντρικό μας κατάστημα βρισκεται στην οδό Μπιζανίου 2, στην πλατεία Κορνάρου στο κέντρο του Ηρακλείου. Το υποκατάστημα μας είναι στη Λ. 62 Μαρτύρων 97, στα Καμίνια Ηρακλείου και ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2016.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες ηλεκτρονικών τσιγάρων, αναλωσίμων και υγρών παγκοσμίως, όπως: Smok, Aspire, Eleaf, Joyetech, Worofo, Vaporesso, Wismec, Sense, Egoist, Capella, Pink Mule, The Perfumers Apprentice, Big Mouth, Molin Berry κ.ά. Επίσης στηρίζουμε και προτιμάμε μεγάλες Ελληνικές εταιρίες παραγωγής υγρών με πιστοποιήσεις και ISO όπως: Atmos Lab, Lamda Vape Laboratory και After 8 καθώς και την Κυπριακή εταιρία Tobiana (Blackout).

Κίνητρο μας η αγάπη για αυτό που κάνουμε και η συνεχώς αυξανόμενη διάθεση μας για νέες συνεργασίες, νέες γνώσεις και νέα προϊόντα που κάνουν τη διαφορά στο χώρο του ατμίσματος.

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της "We-Cig"