Bombo

Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήρια δύναμη τους και που ζητούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την...

Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήρια δύναμη τους και που ζητούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την επιχείρησή τους ως κατασκευαστές υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα. Αυτό το πιστοποιητικό είναι εγγυητής της ολοκληρωμένης διαχείρισης των διαδικασιών της εταιρείας, με 100% εγγύηση για την αμφίδρομη ιχνηλασιμότητα, τα πρωτόκολλα κατασκευής και τον ποιοτικό έλεγχο τόσο των πρώτων υλών όσο και των τελικών προϊόντων.

Περισσότερα

Bombo  Υπάρχουν 21 προϊόντα.

ανά σελίδα
15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Συνδυάσαμε γλυκά μήλα με σταφύλι και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Μια γεύση που θα σας συντροφεύει κάθε μέρα. 

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα κρεμώδες κέικ σοκολάτας με γέμιση πραλίνας φουντουκιού που θα σας ξετρελάνει. Η αποθέωση των dessert γεύσεων!

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η γεύση μιας σπιτικής κρέμας custard με μια γευστική στρώση μπισκότου. Ένα κλασικό flavorshot που θα πείσει και τους πιο απαιτητικούς.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Πεντανόστιμη κρεμ μπρουλέ σε ζύμη κρέπας με κομμάτια σοκολάτας, ξηρούς καρπούς και καραμέλα. Χρησιμοποιώντας μια ιδιαίτερη τεχνική παρασκευής, το CLIMAX CREAM πρόκειται να γίνει το αγαπημένο σας υγρό.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ξανθός καπνός με μικρές νότες γλυκύτητας, με ομοιότητες του κλασικού RY4 και ευχάριστες νότες γλυκύτητας που το κάνουν μοναδικό στο είδος του.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μίγμα εκλεκτών καπνών. Μια καπνική συνταγή για όσους αναζητούν τη χαρακτηριστική γεύση και το χτύπημα στο λαιμό του αυθεντικού καπνού.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μια φυσική γεύση καπνού, που συνδυάζει μια κρεμώδη πραλίνα κακάο, φουντούκι και λευκή σοκολάτα. Προσθέτοντας στο τέλος πινελιά κλασικής ιρλανδικής κρέμας, που θα σας μαγέψει.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Νutty Supra Reserve, η νέα παραλλαγή που σαν βάση χρησιμοποιεί την βραβευμένη και ίσως την πιο αγαπημένη ημικαπνική γεύση της χρονιάς (Supra Reserve Best Tobacco E-liquid Vapexpo 2022), μαζί με επιλεγμένους ξηρούς καρπούς και φυστικοβούτυρο που προστίθενται για την δημιουργία του επόμενου best seller!

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ξανθός καπνός με απαλές νότες από καραμέλα, βανίλια και ξηρούς καρπούς. Μια καπνική γεύση με μικρές δόσεις γλυκύτητας.

Προβάλλονται 13 - 21 από 21 αντικείμενα