Υγρά αναπλήσωσης μεγάλων εταιρειών, νικοτινούχα και μη, βάσεις και αρώματα.

ΥΓΡΑ  Υπάρχουν 330 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανά σελίδα
13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Παλιοί γνωστοί σταθμοί, ανανεωμένοι, καλύτεροι από ποτέ!  Old Stations Red Berries Slash, δροσερά κεράσια,ζουμερές φράουλες και παγωμένα μούρα συνθέτουν ένα άκρως εθιστικό υγρό! Η γεύση του θα παραμείνει να χορεύει στη γλώσσα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, απογείωση της γεύσης από την Steam Train.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Παλιοί γνωστοί σταθμοί, ανανεωμένοι, καλύτεροι από ποτέ! Old Stations L.A. Wild Tobacco, ένα εξαιρετικό Αll day vape υγρό με βάση καπνού που εγχέεται με πικάντικη καραμέλα και βανίλια. Ένα γεμάτο προφίλ που προσφέρει πλούσια γεύση. Το LA σίγουρα θα σας συναρπάσει με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του, απογείωση της γεύσης από την Steam Train.

6,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένας υπεροχος συνδυασμός πράσινου και κόκκινου μήλου, αχλαδιού, lime και dragonfruit!!!

11,90 €
0 Σχόλιο(α)

Ένας ζουμερός συνδυασμός από φρεσκοκομμένο passion fruit και ροδέλες ανανά, κάθεται ιδανικά σε μία βάση βουτυρώδους τάρτας. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε το μυαλό σας σε μέρη τροπικά και τους γευστικούς σας κάλυκες σε συναρπαστικά εξωτικά μονοπάτια... Διατίθεται σε αυθεντικό Chubby Gorilla μπουκαλάκι και περιέχει 20ml αρώματος.

11,90 €
0 Σχόλιο(α)

Η τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε μια πλούσια κρέμα ζαχαροπλαστικής, τις καλύτερες ποικιλίες καπνού της Αμερικής και ένα γκουρμέ μείγμα από επιλεγμένα αρώματα, οδηγεί σε ένα μαγικό αποτέλεσμα. Είναι απίστευτα ικανοποιητικό, όπως ένας όμορφος πίνακας που σε κάνει να ονειρεύεσαι… Διατίθεται σε αυθεντικό Chubby Gorilla μπουκαλάκι και περιέχει 20ml αρώματος.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Scandal σας παρουσιάζει ένα crumble μπισκοτου με μεξικανική καραμέλα cajeta.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Παλιοί γνωστοί σταθμοί, ανανεωμένοι, καλύτεροι από ποτέ! Old Stations The Dope Reserva, η πολυαγαπημένη γεύση του ολόφρεσκου τσίζκεηκ τώρα τελειοποιημένη. Η πιο λεπτή βάση από μπισκότο, καλυμμένη με απαλό και πλούσιο τυρί κρέμα και λαχταριστή σως φράουλας, που θα σας κάνει να ζητάτε κι άλλο, απογείωση της γεύσης από την Steam Train.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Παλιοί γνωστοί σταθμοί, ανανεωμένοι, καλύτεροι από ποτέ!  Old Stations Tropical Cooler, ετοιμαστείτε να δροσιστείτε με ένα κοκτέιλ εξωτικών φρούτων, απογείωση της γεύσης από την Steam Train.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Παλιοί γνωστοί σταθμοί, ανανεωμένοι, καλύτεροι από ποτέ!  Old Stations BBW, τραγανή βάφλα με μύρτιλλα, μια λεπτή στρώση από μήλα πασπαλισμένη με κανέλα και μαύρη ζάχαρη, απογείωση της γεύσης από την Steam Train.

9,90 €
0 Σχόλιο(α)

Ένας ιδιαίτερος χυμός όπου το καρπούζι και η φράουλα δένουν αρμονικά μεταξύ τους και πλαισιώνονται διακριτικά από χυμούς πορτοκαλιού και lime.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η έντονα εθιστική γεύση των παγωμένων σταφυλιών σε έναν μεθυστικό συνδυασμό με καρύδα και εξωτικό dragon fruit θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα γίνει αγαπημένη σας γεύση τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

Προβάλλονται 217 - 228 από 330 αντικείμενα