Με ενσωματωμένη μπαταρία

Ηλεκτρονικά τσιγάρα με ενσωματωμένη μπαταρία.

Με ενσωματωμένη μπαταρία  Υπάρχουν 22 προϊόντα.

ανά σελίδα
39,00 €
0 Σχόλιο(α)

To Trinity Alpha, το νέο Pod System από την Smokteck, με τετραγωνο σχεδιασμό και ενσωματωμένη μπαταρία 1000mah ήρθε να σας καταπλήξει! Διαθέτει έξυπνο σχεδιασμό για εύκολο γέμισμα από πάνω με χωρητικότητα 2.8ml. Τέλος, διαθέτει 3 επιπεδα ισχύς για να επιλεγετε πιο σας δίνει την μεγαλυτερη απολαυση!

39,00 €
0 Σχόλιο(α)

H GeekVape μας παρουσιάζει το νέο Pod Frenzy, με μοντέρνο σχεδιασμό, ενσωματωμένη μπαταρία 950mah, εύκολο γέμισμα και χωρητικότητα υγρού 2ml... Ιδανική επιλογή για νέους αλλα και για παλιούς ατμιστές!

37,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Ijoy μας παρουσιάζει ένα νέο all-in-one kit, πολύ μικρό σε μεγεθος αλλά δυνατό σε απόδοση! Το Mercury έχεται με ενσωματωμένη μπαταρία 1100mah και 2ml χωρητικότητα υγρού. Επίσης διαθέσει ένδειξη της σταθμης της μπαταρίας με τη χρηση 3 led (κοκκινο/μπλε/πρασινο).

49,00 €
0 Σχόλιο(α)

To Z-Biip είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των Phil Busardo, Dimitris Agrafiotis and Innokin. Το Biip μπορεί να είναι πολλά πράγματα: Ενα Pod System με ανταλλακτικές αντιστάσεις Ένα σύστημα όλα σε ένα Ένα πολύ καλό αρχικό πακέτο ατμίσματος Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ένα ασφαλές και πάρα πολύ εύκολο στην χρήση ηλεκτρονικό τσιγάρο.

19,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Elven είναι μια νέα συσκευή pod από τhν Eleaf, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και πλαστικό τροφίμων. Έχει κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό, διαθέτει μπαταρία 360mAh και χωράει 1,6ml υγρό. Το Elven είναι πολύ απλό στη χρήση του, δε διαθέτει καθόλου κουμπιά και ενεργοποιείται αυτόματα με την εισπνοή σας.

59,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το νέο kit από την Eleaf έρχεται με το iKuu i200 με ενσωματωμένη μπαταρία 4600mah που φτάνει τα 200W σε ισχύ και τον ατμοποιητή Melo 4! To mod διαθέτει μεγάλη, ευκρινή οθόνη 0,96", δυνατότητα ταχείας φόρτισης 2Α, ενώ ο ατμοποιητής του διαθέτει εύκολο γέμισμα απ' το πάνω μέρος και παίρνει αντιστάσεις από 0.3 - 0.75Ω!

49,00 €
0 Σχόλιο(α)

H Teslacigs μας παρουσιάζει το πρώτο Pod kit με οθόνη, TPOD! Έχει μπαταρία 500mah, εξαιρετική γεύση και απόδοση, καθώς με την τσιγαρισια του τζουρα ικανοποιεί νέους και παλιούς ατμιστές!

37,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Vaporesso Drizzle Fit 40W Starter Kit είναι ένα έξυπνο σύστημα ατμίσματος, χρησιμοποιεί το OMNI Board Mini Chipset, το γνωστο ατμοποιητή Drizzle Tank και αναγνωρίζει την αντισταση που έχει πάνω ο ατμοποιητής, μετατρέποντας τον απο MTL σε DTL. Έχει μπαταρία 1400 mah και διαθέτει γρηγορη φόρτιση. Το ιδανικό αρχικό πακέτο για να ξεκινήσετε το άτμισμα!

39,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η UWELL μας παρουσιάσει ένα κιτ τύπου στυλό, όλα σε ένα, με μοναδικό σχεδιασμό και έναν ατμοποιητή που προσφέρει την μέγιστη απόδοση γεύσης και τσιγαρίσια τζούρα! Έχει μπαταρία 700Mah και 2ml χωρητικότητα σε υγρό αναπλήρωσης! Το ιδανικό αρχικό πακέτο ηλεκτρονικού τσιγάρου!

35,00 €
0 Σχόλιο(α)

Για όλους αυτούς που αγαπούν την γνωστή απόδοση της αντιστάσης του Nautilus, η Aspire φέρνει αλλο ένα pod, Aspire Nautilus AIO, με βολικό σχεδιασμό, σε 6 χρώματα! Έρχεται με αντιστάσεις 1,8Ω και μπαταρία 1000mah.

33,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Eleaf μας παρουσιάζει ένα νέο μικρό ηλεκτρονικό τσιγάρο, το iStick Amnis! Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 900mah, ατμοποιητή χωρητικότητας 2ml με εύκολο γέμισμα και βολικό σχεδιασμό. Θα το λατρέψετε!

45,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το  Eleaf iJust ECM kit έχει δύο νέες αντιτάσεις τις  EC-N και EC-M οι οποίες δίνουν πλουσιότερο ατμό και καλύτερη γεύση. Διαθέτει μεγάλης αντοχής ενσωματωμένη  μπαταρία 3000mah με πολλά κυκλώματα ασφαλείας που καθιστούν το άτμισμά σας απολύτως ασφαλές. Γεμίζει εύκολα από πάνω, σπρώχνοντας απαλά τα drip tip. 

Προβάλλονται 1 - 12 από 22 αντικείμενα