Με ενσωματωμένη μπαταρία

Ηλεκτρονικά τσιγάρα με ενσωματωμένη μπαταρία.

Με ενσωματωμένη μπαταρία  Υπάρχουν 14 προϊόντα.

ανά σελίδα
55,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Twister είναι το νέο Starter Kit από την Freemax, με σωλήνα που διαθέτει δακτυλίδι ρύθμισης ισχύος και τον ατμοποιητή Fireluke 2 που με τις mesh αντιστάσεις του εγγυάται το απόλυτο στη γεύση.

56,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Adept Kit σχεδιάστηκε με γνώμονα την εύκολη χρήση, την αντοχή της συσκευής και τις υψηλές αποδόσεις. Η συσκευή διαθέτει λειτουργίες που ανιχνεύουν την αντίσταση που έχετε στον ατμοποιητή και προσφέρει βασικές προσαρμογές ισχύος κατάλληλες για την συγκεκριμένη αντίσταση. Το σώμα του Adept mod έχει εντυπωσιακό φινίρισμα από καουτσούκ με τις διάφορες...

59,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το νέο kit από την Eleaf έρχεται με το iKuu i200 με ενσωματωμένη μπαταρία 4600mah που φτάνει τα 200W σε ισχύ και τον ατμοποιητή Melo 4! To mod διαθέτει μεγάλη, ευκρινή οθόνη 0,96", δυνατότητα ταχείας φόρτισης 2Α, ενώ ο ατμοποιητής του διαθέτει εύκολο γέμισμα απ' το πάνω μέρος και παίρνει αντιστάσεις από 0.3 - 0.75Ω!

37,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Vaporesso Drizzle Fit 40W Starter Kit είναι ένα έξυπνο σύστημα ατμίσματος, χρησιμοποιεί το OMNI Board Mini Chipset, το γνωστο ατμοποιητή Drizzle Tank και αναγνωρίζει την αντισταση που έχει πάνω ο ατμοποιητής, μετατρέποντας τον απο MTL σε DTL. Έχει μπαταρία 1400 mah και διαθέτει γρηγορη φόρτιση. Το ιδανικό αρχικό πακέτο για να ξεκινήσετε το άτμισμα!

39,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η UWELL μας παρουσιάσει ένα κιτ τύπου στυλό, όλα σε ένα, με μοναδικό σχεδιασμό και έναν ατμοποιητή που προσφέρει την μέγιστη απόδοση γεύσης και τσιγαρίσια τζούρα! Έχει μπαταρία 700Mah και 2ml χωρητικότητα σε υγρό αναπλήρωσης! Το ιδανικό αρχικό πακέτο ηλεκτρονικού τσιγάρου!

33,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Eleaf μας παρουσιάζει ένα νέο μικρό ηλεκτρονικό τσιγάρο, το iStick Amnis! Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 900mah, ατμοποιητή χωρητικότητας 2ml με εύκολο γέμισμα και βολικό σχεδιασμό. Θα το λατρέψετε!

45,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το  Eleaf iJust ECM kit έχει δύο νέες αντιτάσεις τις  EC-N και EC-M οι οποίες δίνουν πλουσιότερο ατμό και καλύτερη γεύση. Διαθέτει μεγάλης αντοχής ενσωματωμένη  μπαταρία 3000mah με πολλά κυκλώματα ασφαλείας που καθιστούν το άτμισμά σας απολύτως ασφαλές. Γεμίζει εύκολα από πάνω, σπρώχνοντας απαλά τα drip tip. 

37,00 €
0 Σχόλιο(α)

To iStick Trim kit της Eleaf ήρθε για να σας ενθουσιάσει!! Με ενσωματωμένη μπαταρία 1800mah, καινοτόμα οθόνη LED στην κορυφή ώστε να βλέπετε την ζωή της μπαταρίας και 3 επίπεδα επιλογής ισχύος με μέγιστη τα 25Watt. Συνδυάζεται με τον ατμοποιητή GSturbo χωρητικότητας 1,8ml και θα αποτελέσει μια σίγουρη επιλογή που χωράει άνετα στην τσέπη σας.

37,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το νέο iStick Pico Baby Kit της Eleaf είναι ένα εντυπωσιακά μικρό Kit. Το iStick Pico Baby Kit της Eleaf διαθέτει ένα μαγνητικό μηχανισμό που ασφαλίζει τον ατμοποιητή GS Baby στο Pico Baby. Ένα εξαιρετικά μικρό Kit το οποίο μεταφέρετε οπουδήποτε ενώ έχει μια εντυπωσιακή εσωτερική μπαταρία 1050mAh.

49,00 €
0 Σχόλιο(α)

To Basal Kit από την Eleaf διαθέτει καταπληκτική εμφάνιση και άψογο φινίρισμα , για να δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο mod σας. Έχει μπαταρία 1500mAh που πάει μέχρι 30Watt και ατμοποιητή GS Air με αντιστάσεις 0,75 και 1,5Ω.

49,00 €
0 Σχόλιο(α)

To SMOK Stick X8 είναι δυνατό ηλεκτρονικό τσιγάρο τύπου "στυλό".Είναι πολύ απλό στη χρήση, με μόλις ένα κουμπί αλλά παρόλα αυτά πρόκειται για ένα Cloud Beast κιτ το οποίο παράγει σύννεφα καπνού!Έχει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 3000mAh, ατμοποιητή 4ml χωρητικότητας, τον γνωστό TFV8-X baby και LED indicator στο κουμπί σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας.

Προβάλλονται 1 - 12 από 14 αντικείμενα