Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή UWELL

49,00 €
0 Σχόλιο(α)

H UWELL καινοτομεί με ένα pod που εχει τη μορφή και τις ιδιότητες ενός ψηφιακού ρολογιού χειρός! Το AMULET Pod System θα γίνει το αγαπημένο σας ατμιστικό gadget, καθως προσφέρει υψηλή απόδοση, κομψότητα και ευέλιξία!

32,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένας νέος MTL ατμοποιητής ήρθε για να εντυπωσιάσει με την απόδοση του! Ο WHIRL Tank της UWELL σίγουρα θα σας κερδίσει με την υψηλή ποιότητα γεύσης καθώς και με την ευκολία του στο γέμισμα και στην αλλαγή αντίστασης! 

3,00 €
0 Σχόλιο(α)

Αντίσταση 0.6Ω για το WHIRL 20 Kit/WHIRL 22 Kit και το Whirl Tank * Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο.

39,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η UWELL μας παρουσιάσει ένα κιτ τύπου στυλό, όλα σε ένα, με μοναδικό σχεδιασμό και έναν ατμοποιητή που προσφέρει την μέγιστη απόδοση γεύσης και τσιγαρίσια τζούρα! Έχει μπαταρία 700Mah και 2ml χωρητικότητα σε υγρό αναπλήρωσης! Το ιδανικό αρχικό πακέτο ηλεκτρονικού τσιγάρου!

35,00 €
0 Σχόλιο(α)

O UWell Crown III sub ohm tank είναι η νεότερη έκδοση του γνωστού UWell Crown Tank. Διαθέτει χωρητικότητα 5ml, γεμίζει από πάνω και έχει αντιστάσεις νέας τεχνολογίας κάτω του ohm που συνδυάζουν μεγάλη παραγωγή ατμού και υψηλή απόδοση γεύσης. Η ρύθμιση αέρα του Crown 3 βρίσκεται στη βάση του και έχει τρία επίπεδα, παρέχοντας καλή ψύξη στον ατμοποιητή.

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ανταλλακτική αντίσταση για την Crown 3 της UWell. Kanthal 0.4Ω (55-65W) Sus316 0.5Ω (70-80W) Σημείωση: Η τιμή αφορά την μία αντίσταση. Το κουτί περιέχει 4 τεμάχια. Μπορείτε να παραγγείλετε όσες επιθμείτε.

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Αντιστάσεις για τον ατμοποιητή Crown της UWell

Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα