Επισκευάσιμοι

Επισκευάσιμοι ατμοποιητές RTA - RDA - RDTA

Επισκευάσιμοι  Υπάρχουν 39 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

Αναλώσιμα

Αναλώσιμα για επισκευάσιμους ατμοποιητές, όπως σύρμα, βαμβάκι, έτοιμες αντιστάσεις κ.ά.

ανά σελίδα
25,00 €
0 Σχόλιο(α)

O Carrate 22 RTA έχει απίστευτη παραγωγή ατμού και την καλύτερη γεύση. Είναι εξοπλισμένος με έλεγχο αέρα, καινούριο και ευρύχωρο deck για μεγάλης διαμέτρου σύρματα. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την ατμιστική σας εμπειρία, ο Tesla Carratte 22 RTA είναι ο ιδανικός για εσάς!

6,00 €
0 Σχόλιο(α)

Oργανικό βαμβάκι που καλλιεργείται στις ΗΠΑ, υπόσχεται να απογειώσει τη γεύση του αγαπημένου σας υγρού αναπλήρωσης. Το Cotton Bacon συσκευάζεται σε αποστειρωμένο χώρο και η συσκευασία του είναι σφραγισμένη. Έτσι είστε σίγουροι για την καθαρότητά του. Το πακέτο περιέχει 10 τεμάχια βαμβάκι 10 γραμμαρίων

5,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το Μuscle cotton χρησιμοποιεί μια πιστοποιημένη διαδικασία καθαρισμού που αφαιρεί όλες τις ακαθαρσίες, φυσικά έλαια, και τα φυτοφάρμακα ώστε το βαμβάκι να είναι 100% άγευστο.  Απορροφά επίσης και συγκρατεί το υγρό αναπλήρωσης καλύτερα από άλλα βαμβάκια για άτμισμα μεγάλης διάρκειας.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σύρματα τις Geek Vape για επισκευάσιμους ατμοποιητές

60,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Goon RDA τώρα και σε 22mm έκδοση για να δείχνει όμορφος σε μοντάκια που δεν χωράνε 24mm ατμοποιητές.

35,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μετά από την επιτυχία με τον Ammit RTA με μονή αντίσταση η GeekVape κυκλοφόρησε τον Ammit Dual Coil RTA με διπλή αντίσταση, αλλά και σε αυτή την έκδοση έχει διατηρήσει το 3D σύστημα εισαγωγής αέρα. Με την αλλαγή αυτή στον Ammit, σε Dual Coil η GeekVape το ονομάζει “τετραπλή εισαγωγή αέρα” αλλά ουσιαστικά είναι η ίδια έννοια.

53,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Royal Hunter X ο νεότερος ατμοποιητής Dripper από την σειρά Royal Hunter της Council Of Vapor για την απόλυτη γεύση και για τεράστια σύννεφα ατμού με διάμετρο 24mm και έναν εξαιρετικό σχεδιασμό με φιλόδοξα σχέδια που θα ταιριάζει σε όλες τις συσκευές

29,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μια από τις καλύτερες δημιουργίες της Geekvape, ο  ατμοποιητής Peerless RDA! Ο Peerless RDA με το νέο πρωτότυπο ντεκ του μπορεί να χωρέσει ακόμα και τα πιο χοντρά σύρματα.

Προβάλλονται 1 - 12 από 39 αντικείμενα