Επισκευάσιμοι

Επισκευάσιμοι ατμοποιητές RTA - RDA - RDTA

Επισκευάσιμοι  Υπάρχουν 31 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

Αναλώσιμα

Αναλώσιμα για επισκευάσιμους ατμοποιητές, όπως σύρμα, βαμβάκι, έτοιμες αντιστάσεις κ.ά.

ανά σελίδα
47,00 €
0 Σχόλιο(α)

O Ares είναι ο νέος επισκευάσιμος ατμοποιητής από την G-taste.Έχει διάμετρο 30mm, χωρητικότητα 10ml και δυνατότηταστησίματος με διπλή ή τριπλή αντίσταση.

39,00 €
0 Σχόλιο(α)

O Profile Unity RTA σχεδιάστηκε από τους Wotofo, Mrjustright1 και The Vapor Chronicles. Είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού διαφορετικών ατμιστικών αντιλήψεων. Αυτός ο meshάτος επισκευάσιμος ατμοποιητής σου εγγυάται την καλύτερη απόδοση γεύσης!

65,00 €
0 Σχόλιο(α)

O DotMTL ήρθε για να σας μαγέψει, με την μοναδική τσιγαρίσια τζούρα που προσφέρει, το εύκολο στήσιμο και τον υπερπολυτελή σχεδιασμό του! Έχει διάμετρο 22mm και επιχρύσωμα 24Κ.

30,00 €
0 Σχόλιο(α)

O Fresia από την Damn Vape είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής 22mm, μοναδικός στο είδος του, αφού προσφέρεται τόσο για MTL όσο και για DTL άτμισμα! Η χωρητικότητά του είναι 2ml/3.5ml. Η αναπλήρωση υγρού γίνεται εύκολα με ξεβίδωμα του top cap. 

73,00 €
0 Σχόλιο(α)

O Reload S RDA ήρθε για να σας εντυπωσιάσει! Είναι ένας dripper μονής αντίστασης, διαμέτρου 24mm, με διπλή ρυθμιζόμενη ροή αέρα που ενισχύει τη γεύση και ελαχιστοποιεί τις διαρροές. Διαθέτει επιχρυσωμένες βίδες 24Κ και επαφές για μέγιστη αγωγιμότητα, καθώς και bf pin.

35,00 €
0 Σχόλιο(α)

H OFRF μας παρουσιάζει τον GEAR RTA, με διάμετρο 24mm, ο οποίος έχει σχεδιαστεί με βάση την τέλεια απόδοση γεύσης! Το deck του είναι εύκολο να στηθεί ακόμα και από τον πιο αρχάριο χρήστη και το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα δύο επιστόμια, αποτρέπει τη υπερθέρμανσή τους.

37,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Solomon 3 RTA απο την Kaees είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής με διάμετρο 25mm, και χωρητικότητα υγρού 5,5ml. Στήνεται πολύ εύκολα και γεμίζει από πάνω.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

H Oumier μας φέρνει τον Wasp Nano RΤΑ! Ένα μικρό επισκευάσιμο, διαμέτρου 23mm, με 2ml χωρητικότητα υγρού, και ντεκ για εύκολο στήσιμο! Θα τον αγαπήσετε!

55,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Ronin X2 RDA έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά απλός στη χρήση του, με deck εύκολο στο στήσιμο μικρών και μεγάλων αντιστάσεων. Έχει διάμετρο 24mm και διαθέτει επιχρυσωμένες επαφές για μεγιστοποίηση της αγωγιμότητας, καθώς και σύστημα εισόδου αέρα Cyclops, το οποίο δίνει τέλεια γεύση και ποσότητα ατμού. 

75,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο US1 v2 κατασκευάζεται από την Trinity Glass Hardware, έχει κομψό σχεδιασμό, συνδυάζοντας ιδανικά το μέταλλο και το γυαλί, προσφέροντας έτσι μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Η διάμετρός του είναι 24mm και το deck του αρκετά ευρύχωρο για μεγάλες αντιστάσεις. Τέλος, διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενη ροή αέρα, ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει μεταλλική και γυάλινη καμπάνα,...

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

O Vapefly Galaxies MTL RDA 22mm ήρθε για να ικανοποιήσει τα γούστα και των πιο απαιτητικών ατμιστών, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία τσιγαρίσιας τζούρας! Ειδικά σχεδιασμένο ντεκ για ευκολο στήσιμο μονής αντιστασης και έχε 3 οπές εισαγωγής αέρα στην κάθε πλευρα!

27,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο νέος ατμοποιητής απο την Geekvape, ο LOOP RDA 24mm είναι γεγονός! Ο LOOP RDA έχει ένα καινοτόμο σχήματος W ντεκ με την εισαγωγή αέρα στο πλάι για μέγιστη γεύση! Επίσης δέχεται επιστόμιο 810 αλλά και 510 και διαθέτει και squonk pin! Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;

Προβάλλονται 1 - 12 από 31 αντικείμενα