Shake & Vape  Υπάρχουν 40 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

Νέφαλο

Τα shake n vape "Νεφαλο" είναι μία σειρά ατμιστικών υγρών που συσκευάζονται για την κρητική εταιρία We-Cig, η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Egoist Shake & Vape

Τα αρώματα Egoist Shake & Vape είναι η πιο εύκολη επιλογή για να φτιάξετε μόνοι σας το αγαπημένο σας υγρό αναπλήρωσης. Σε ένα πλαστικό μπουκάλι Twist 30ml περιέχεται 6ml άρωμα. Συμπληρώνετε τα υπόλοιπο με βάση της αρεσκείας σας, αφήνετε να ωριμάσει 1-2 ημέρες και είναι έτοιμο για απόλαυση!

Aλchemy mix shots

Τα Aλchemy mix shots είναι συμπυκνωμένα αρώματα τα οποία προσφέρουν στον ατμιστή τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του υγρό αναπλήρωσης προσθέτοντας μηδενική βάση με ή χωρίς νικοτινούχα βάση της αρεσκείας του.

Τα mix shots ΔΕΝ είναι υγρά shake & vape, το οποίο σημαίνει πως για κάθε προϊόν χρειάζεται ο χρόνος ωρίμανσης που αναγράφεται σε αυτό. Η διαφορά των Aλchemy mix shots με τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι ότι τα μείγματα των αρωμάτων έχουν περάσει από την proprietary διαδικασία pre-steep στο εργαστήριο της Λάμδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο χρόνος ωρίμανσης που απαιτείται, αφού γίνει η προσθήκη των βάσεων, να είναι σημαντικά μικρότερος.

Blackout 250ml

Αρώματα Blackout σε μπουκάλι των 250ml που παράγονται από την Κυπριακή εταιρία Tobiana LTD

Blackout 60ml

Ήρθαν τα shake 'n vape της Blackout για την παρασκευή 60ml υγρού αναπλήρωσης. Η συσκευασία περιέχει άρωμα και συμπληρώνετε  με δική σας βάση και νικοτίνη ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. 

Dr Jekyll & Mr Hyde 120ml

Τα Shake & Vape "Dr Jekyll & Mr Hyde" παράγονται στην Ελλάδα από την Palette Vaporworks.

Συσκευασία των 120ml.

VnV Premium Liquids

VnV Liquids αποτελεί μια νέα Ελληνική εταιρία αρωμάτων με έδρα τον Πειραιά και σκοπό την παραγωγή συμπυκνωμένων αρωμάτων από τις καλύτερες πρώτες ύλες των κορυφαίων εταιριών παραγωγής αρωμάτων παγκοσμίως.

Με μοναδικό κριτήριο την ασφάλεια του καταναλωτή, η εμφιάλωση γίνετε σε υπερσύγχρονο εργαστήριο διασφαλίζοντας την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Με τη συνεχή επιστημονική υποστήριξη της “Sustchem Engineering”!!

Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους ατμιστές το καλύτερο προϊόν, από τις καλύτερες πρώτες ύλες, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Τα συμπυκνωμένα αρώματα της VnV Liquids διατίθενται σε φιαλίδια “Chubby Gorilla” των 30ML και 120ML με δακτύλιο προστασίας ΤΕ (tamper evident) και child proof καπάκι με το απαιτούμενο άρωμα 6ML και 24ML αντίστοιχα.

KushMan

Το πρώτο Shake n Vape στην Ελλάδα από εκχύλισμα πραγματικής κάνναβης... Παράγονται στην Μεγάλη Βρετανία.

ανά σελίδα
21,00 €
0 Σχόλιο(α)

Tο εκχύλισμα Grand Daddy Purple είναι δυνατό με έντονο στοιχείο της ποικιλίας Indica σε συνδυασμό με γεύσεις από πλούσια σταφύλια και γλυκά μούρα.

21,00 €
0 Σχόλιο(α)

Aπό την βραβευμένη ποικιλία κάνναβης Super Silver Haze και Lemon Skunk. H γεύση και η μυρωδιά του περιέχουν τις δυνατές ιδιότητες του λεμονιού.

21,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα από τα πιο θρυλικά , διακεκριμένα γνωστά και περιζήτητα εκχυλίσματα στον κόσμο. Tο πασίγνωστο άρωμα και η γεύση του O.G Kush είναι ένα έντονο άρωμα πεύκου σε συνδυασμό με αρώματα δάσους.

6,90 €
0 Σχόλιο(α)

Ζελιτα, το αγαπημένο παραδοσιακό αναψυκτικό της Κρήτης που αγάπησαν γενιές και γενιές. Γεύση μπανάνας σε φόντο καραμέλας με πλούσιο ανθρακικό σ’ ένα συνδυασμό που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Διατίθεται σε 30ml με 10ml άρωμα και σε 60ml με 20ml. Προτεινομενος χρόνος ωρίμανσης 10 ημέρες.

6,90 €
0 Σχόλιο(α)

Ραέτι: κέρασμα, τραταρισμα. Το Ραέτι είναι ένα κρεμωδες καραμελωμένο κέικ με φρουτενια επίγευση.. και σε  60ml με 20ml  Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης 10-15 ημέρες.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

PARADISE HAWAII: Ανανάς και μπανάνα. Προσοχή: Το προϊόν δεν είναι έτοιμο για άτμιση. Χρειάζεται αραίωση με ατμιστική βάση νικοτινούχα ή μή.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

BERRY MIX: Φρούτα του δάσους . Προσοχή: Το προϊόν δεν είναι έτοιμο για άτμιση. Χρειάζεται αραίωση με ατμιστική βάση νικοτινούχα ή μή.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

CHERRY PIE: Γλυκιά κερασόπιτα . Προσοχή: Το προϊόν δεν είναι έτοιμο για άτμιση. Χρειάζεται αραίωση με ατμιστική βάση νικοτινούχα ή μή.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

SMURFY: . Προσοχή: Το προϊόν δεν είναι έτοιμο για άτμιση. Χρειάζεται αραίωση με ατμιστική βάση νικοτινούχα ή μή.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

LEMON CRACKER: Μπισκότο με γεύση λεμόνι. Προσοχή: Το προϊόν δεν είναι έτοιμο για άτμιση. Χρειάζεται αραίωση με ατμιστική βάση νικοτινούχα ή μή.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

RASBERRY MOJITO: Το γνωστό σε όλους κοκτέιλ mojito με rasberry. Προσοχή: Το προϊόν δεν είναι έτοιμο για άτμιση. Χρειάζεται αραίωση με ατμιστική βάση νικοτινούχα ή μή.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

LEMON MOJITO: Το γνωστό σε όλους κοκτέιλ mojito με λεμόνι. Προσοχή: Το προϊόν δεν είναι έτοιμο για άτμιση. Χρειάζεται αραίωση με ατμιστική βάση νικοτινούχα ή μή.

Προβάλλονται 1 - 12 από 40 αντικείμενα