Omerta

Omerta  Υπάρχουν 46 προϊόντα.

ανά σελίδα
14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σπιτική, αφράτη ζύμη πίτας περικλείει ζεστά μια πλούσια γέμιση από λιωμένα μήλα και φτάνει την απόλαυση σε νέα επίπεδα.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα δροσερό smoothie με ακαταμάχητο συνδυασμό ώριμης μπανάνας και γλυκιάς φράουλας

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα δροσερό smoothie, με ακαταμάχητο συνδυασμό ώριμης μπανάνας και γλυκιάς φράουλας!

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μια λαχταριστή, παγωμένη λεμονάδα, με στοιχεία φράουλας που αναζωογονεί τις αισθήσεις!!! 60ml Διατίθεται σε αυθεντικό Chubby Gorilla μπουκαλάκι και περιέχει 20ml αρώματος.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μια λαχταριστή, παγωμένη λεμονάδα, με στοιχεία φράουλας που αναζωογονεί τις αισθήσεις! Διατίθεται σε αυθεντικό Chubby Gorilla μπουκαλάκι και περιέχει 30ml αρώματος.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα απολαυστικό, φρεσκοψημένο μπισκότο με νότες βουτύρου που ήρθε για να ανεβάσει τον πήχη και να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.  Μια γλυκιά, ξεκούραστη γεύση που θα γίνει η νέα σας αγαπημένη συνήθεια.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Τι καλύτερο για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, από ένα μπολ γεμάτο παγωμένο sorbet με γεύση καρπούζι και φράουλα…  Μια μοναδική ατμιστική εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσετε και σίγουρα θα λατρέψετε.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Μια έκρηξη φρουτένιας γεύσης, με κύριο χαρακτηριστικό το σταφύλι που θυμίζει έντονα την κλασική ροζ τσιχλόφουσκα της παιδικής μας ηλικίας και ξυπνάει χαρούμενες αναμνήσεις ξεγνοιασιάς.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Κάθε τζούρα σας μεταφέρει σε μία ξαπλώστρα εξωτικής παραλίας.  Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει με ένα δροσιστικό κοκτέιλ Μοχίτο, που σε συνδυασμό με λίγο λεμόνι αποτελεί την απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα λαχταριστό μείγμα τροπικών φρούτων, με μάνγκο στο προσκήνιο και άλλα φρούτα να το πλαισιώνουν, ενώ η αίσθηση της δροσιάς που περιέχει απογειώνει ακόμα περισσότερο την απόλαυση.

Προβάλλονται 37 - 46 από 46 αντικείμενα