Υγρά αναπλήσωσης μεγάλων εταιρειών, νικοτινούχα και μη, βάσεις και αρώματα.

ΥΓΡΑ  Υπάρχουν 330 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανά σελίδα
13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Αυτά τα μπισκότα καφέ με ελαφρύ buttercake κακάο σίγουρα θα σας συναρπάσουν!Οι καλύτερες ποικιλίες καφέ σε συνδυασμό με το καλύτερο μπισκότο και επικάλυψη βούτυρο κακάο.

15,90 €
0 Σχόλιο(α)

Aφράτα μίνι ντόνατς με γέμιση κρέμας, πασπαλισμένα με σκόνη ζάχαρη άχνη που συμπληρώνει τέλεια την κρεμώδη γέμιση. Μια τέλεια απόλαυση!!

15,90 €
0 Σχόλιο(α)

Γκουρμέ, μαλακές και λαχταριστές καραμέλες βουτύρου. Κρεμώδεις και απαλές μίνι λιχουδιές! Θεϊκή απόλαυση!!!

6,75 €
0 Σχόλιο(α)

Δροσερό προφίλ κόκκινου και πράσινου μήλου στην εισπνοή με μία βάση από κρέμα μπανάνα με υποψία φράουλας και ανανά! Συνιστώμενος χρόνος ωρίμανσης: 3-10 ημέρες

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το όνομα αποτελεί όχι μόνο φόρο τιμής σε ένα από τα πλέον διάσημα Ελληνικά μνημεία, αλλά και έμπνευση για μια μοναδική, πολύπλοκη και premium συνταγή! Κρέμα Custard συνδυάζεται με καρύδα και εδράζεται σε βάση ξηρών καρπών και φινίρισμα από Bourbon whiskey! Το Λευκός Πύργος της Philotimo! Συνιστώμενος χρόνος ωρίμανσης: 3-10 ημέρες

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Κλασσικό αλλά και φρέσκια συνταγή, το Tribeca της Philotimo συνδυάζει ελαφρύ, ξανθό καπνό με καραμελωμένα πεκάν και μια νότα βανίλιας! Το Τριμπέκα της Philotimo! Συνιστώμενος χρόνος ωρίμανσης: 3-10 ημέρες

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

To Urban Almond είναι μπισκότο αμυγδάλου στα πρότυπα των γαλλικών Macaron με γέμιση κρέμα βανίλιας και αμύγδαλου, που θα αναβαθμίσει την κατηγορία μπισκότα! 

12,00 €
0 Σχόλιο(α)

Αν αγαπάς τους ξηρούς καρπούς, αυτή την Καρυδόπιτα θα την λατρέψεις! Καλοψημμένη πίτα με καβουρδισμένα καρύδια δίνουν έναν ημίγλυκο, ισσοροπημμένο συνδυασμό γεύσεων. Διατίθεται σε 120ml με 40ml άρωμα Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης 5 ημέρες.

12,00 €
0 Σχόλιο(α)

Αλάργο: Μακρυά Το Αλάργο συνδιάζει λατρεμένες γεύσεις από μακρυά... Ινδική καρύδα, βελγική μαύρη σοκολάτα, καραμελομένο βούτυρο, κρέμα και τούρκικα καπνά. Διατίθεται σε 120ml με 40ml άρωμα Προτεινομενος χρόνος ωρίμανσης 7 ημέρες.

12,00 €
0 Σχόλιο(α)

Αμάλαγο: το απείραχτο, το απαράλλακτο Το Αμάλαγο είναι ένα ιδιαίτερο καπνικό υγρό με γλυκές νότες στην επίγευση, ιδανικό για τη βραδινή σας έξοδο! Διατίθεται σε 120ml με 40ml άρωμα Προτεινομενος χρόνος ωρίμανσης 2 με 3 ημέρες.

12,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ζελιτα, το αγαπημένο παραδοσιακό αναψυκτικό της Κρήτης που αγάπησαν γενιές και γενιές. Γεύση μπανάνας σε φόντο καραμέλας με πλούσιο ανθρακικό σ’ ένα συνδυασμό που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Διατίθεται σε 120ml με 40ml άρωμα Προτεινομενος χρόνος ωρίμανσης 10 ημέρες.

12,00 €
0 Σχόλιο(α)

Κοπέλι: παιδί Το Κοπέλι είναι το ιδανικό ατμιστικό υγρό για όσου κρύβουν ένα παιδί μέσα τους... Μαλλί της γριάς, καραμέλες, κρέμες, ζουμερό ροδάκινο και λατρεμένη γεύση τσιχλόφουσκας. Όλα αυτά μαζί θα σας ξυπνήσουν υπέροχες αναμνήσεις! Διατίθεται σε 120ml με 40ml άρωμα Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης 2-3 ημέρες.

Προβάλλονται 301 - 312 από 330 αντικείμενα