Υγρά αναπλήσωσης μεγάλων εταιρειών, νικοτινούχα και μη, βάσεις και αρώματα.

ΥΓΡΑ  Υπάρχουν 330 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανά σελίδα
11,00 €
0 Σχόλιο(α)

VmV Breakfast Blues: Κόκκινα φρούτα με δημητριακά μέσα σε μια ελαφριά μους γιαουρτιού. 

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

VmV Grape Groove: Σταφύλια και κιτροειδή φρούτα με μια αίσθηση τσιχλόφουσκας! Βραβεύτηκε ως το καλύτερο φρουτένιο υγρό στην Vapexpro Athens 2018!

6,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το άρωμα Peanut butter είναι το κλασσικό φυστικοβούτυρο.

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Lacrema από την VnV Premium Liquids, είναι ένα υγρό από το μέλλον. Δε χρειάζεται ωρίμανση και δίνει ένα πλούσιο προφίλ με φρούτα, κρέμες, ζύμη και ξηρούς καρπούς. 

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

Για όσους ψάχνουν συνοδεία για έναν αρωματικό καφέ ή ένα δροσιστικό ποτό, αλλά και για όσους θέλουν απλά ένα ξεχωριστό ημικαπνικό υγρό αναπλήρωσης για όλη την ημέρα, το Lakasta αποτελεί τη νέα πρόταση της VnV Premium Liquids. Η καπνική βάση του υγρού είναι προσεκτικά διαλεγμένη για να ταιριάζει και να αναδεικνύει μία πρωτότυπη πραλίνα από κάστανα!

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

To Voodoo Sauce έχει βασικό συστατικό την καραμέλα βουτύρου και την κρέμα Αnglaise με ελαφρές νότες από σιρόπι σφενδάμου. Προσοχή: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι έτοιμο για χρήση. Πρέπει να αραιωθεί με βάση ηλεκτρονικού τσιγάρου. Προτεινόμενη αναλογία 30PG / 70VG.

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

Iδανική συντροφιά για μπύρα ή ποτό, το Saltybacco είναι ένα μείγμα ξηρών καρπών και καραμέλας αρωματισμένο από γνήσιο tobacco με πινελιές θαλασσινού αλατιού, που θα ανοίξει τους γευστικούς σας ορίζοντες. Προσοχή: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι έτοιμο για χρήση. Πρέπει να αραιωθεί με βάση ηλεκτρονικού τσιγάρου. Προτεινόμενη αναλογία 30PG / 70VG.

6,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Sweety είναι ένα ενισχυτικό για την ιδιοκατασκευή ατμιστικών υγρών, από την Atmos Lab. Αυτόνομα, αποτελεί ένα άρωμα με ήπιες νότες γλυκειάς και φρουτώδους καραμέλας για τη βάση σας. Ως ενισχυτικό, το Sweety προσδίδει ζωντάνια στα αρώματα που έχετε αναμίξει με έναν πρωτοποριακό τρόπο. Μπουκάλι των 10ml

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Συμπυκνωμένο άρωμα του γνωστού ποτού "Red Bull" από την Atmos Lab. Μπουκάλι των 10ml

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Συμπυκνωμένο καπνικό άρωμα RY69, με χαρακτηριστικές αρωματικές νότες που ενθουσιάζουν τον ατμιστή. Μπουκάλι των 10ml

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Συμπυκνωμένο άρωμα πραλίνας φουντουκιού από την Atmos Lab. Μπουκάλι των 10ml

6,00 €
0 Σχόλιο(α)

Συμπυκνωμένο άρωμα καφέ καπουτσίνο από την Atmos Lab. Μπουκάλι των 10ml

Προβάλλονται 313 - 324 από 330 αντικείμενα