Ατμοποιητές του εμπορίου με έτοιμες ανταλλακτικές αντιστάσεις.

Ατμοποιητές  Υπάρχουν 28 προϊόντα.

ανά σελίδα
7,00 € 17,00 €
0 Σχόλιο(α)

Tο VXV Soulmate RDTA Pod αποτελεί το νέο επισκευάσιμο Pod, το οποίο αναβαθμίζει τις συσκευές Drag X/S σε επισκευάσιμo pod-mod, προσφέροντας  εξαίρετη απόδοση γεύσης και παραγωγή ατμού.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Eleaf μας παρουσιάζει τον νέο Melo 4S ο οποίος καινοτομεί χρησιμοποιώντας τις πρόσφατα αναπτυγμένες αντιστάσεις EC-A Series. Έχει διάμετρο 25 χιλιοστά και χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης 4ml.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Zlide της Innokin είναι ένας ατμοποιητής διαμέτρου 22mm που δέχεται αντιστάσεις “Ζ”/Zenith, χωρητικότητας 2ml.Ο Innokin Zlide είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Phil Pusardo και του Δημήτρη Αγραφιώτη με την Innokin.Το αποτέλεσμα; Ένας πραγματικά αψεγάδιαστος ατμοποιητής με έτοιμες κεφαλές που έχει ως στόχο να κάνει την ζωή των ατμιστών που...

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Zlide της Innokin είναι ένας ατμοποιητής διαμέτρου 24mm που δέχεται αντιστάσεις “Ζ”/Zenith, χωρητικότητας 4ml.Πανέμορφο design, μικρό μέγεθος, έξυπνα χαρακτηριστικά, χωρίς διαρροές, με coils που αντέχουν παραπάνω με πολλές ωμικές επιλογές, είναι κάποια από τα ταλέντα του, που τον κάνουν να ξεχωρίζει και να αποτελεί κορυφαία επιλογή για μια...

30,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η συνεργασία δύο εταιρειών μύθων Aspire και Taifun παρουσιάζουν το κορυφαίο mouth-to-lung tank σύστημα, το NAUTILUS GT.

30,00 €
0 Σχόλιο(α)

Χωρητικότητα 2 mlΤύπος Μη Επισκευάσιμος

29,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η Geek Vape σας παρουσιάζει τον ατμοποιητή Zeus Sub Ohm, πρόκειται για έναν ατμοποιητή σχεδιασμένο για μηδενικές διαρροές αφού η είσοδος του αέρα γίνεται από το πάνω μέρος.  Δέχεται εργοστασιακές αντιστάσεις τύπου mesh για μεγάλη παραγωγή ατμού και εξαιρετική απόδοση γεύσης. Έχει μέγιστη χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης 5ml και το γέμισμα του γίνεται...

33,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ήρθε η τρίτη γεννιά του αγαπημένου Nautilus. O Aspire Nautilus 3 λοιπον, διαθέτει χωρητικότητα 2ml υγρού αναπλήρωσης, αναπλήρωση υγρού άνω μέρους με συρόμενο καπάκι, εύκολη αλλαγή αντίστασης και σύστημα ρύθμισης ροής αέρα με επτά διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης! Χρησιμοπιεί τις ιδιες αντιστασεις με τις προηγούμενες εκδόσεις.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το VOOPOO PNP Pod Tank είναι μια ανταλλακτική δεξαμενή Pod για τα Drag X και Drag S της VOOPOO. Η μεγάλη καινοτομία είναι ότι με την προσθήκη 510 πόλου στο κάτω μέρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ώς ξεχωριστός ατμοποιητής πάνω σε οποιοδήποτε mod.

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο Melo Ice από την Eleaf είναι ανθεκτικός και απλός στη χρήση. Διαθέτει χωρητικότητα 4.5ml, 22mm διάμετρο και 49mm ύψος. Γεμίζει από πάνω ανοίγοντας το στεγανοποιητικό σιλικόνης. Προορίζεται για πνευμονική τζούρα (DTL), προσφέρει επίσης ρυθμιζόμενο σύστημα ροής αέρα που βρίσκεται στη βάση του. Έρχεται με προ εγκατεστημένη αντίσταση Eleaf EC-S 0.6ohm.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ο νέος ατμοποιητής της Smoktech TFV Mini V2 σε EU edition.  Με διάμετρο  25,4mm, χωρητικότητα υγρού 2ml και σπέιρωμα 510.

Προβάλλονται 13 - 24 από 28 αντικείμενα